12 híres színésznő, akik nem hajlandóak kés alá feküdni

  • 11 hónap ago
  • 30587 Views
  • 0 2
12 híres színésznő, akik nem hajlandóak kés alá feküdni

Gyorsan túlzásokba lehet esni a plasztikázással. Egy kis vágás itt, egy kis szilikon ott és máris úgy nézünk ki, mint egy horrorbaba.

(4) Meryl Streep

Meryl Streep

A háromszoros Oscar-díjas színésznő határozottan ellenzi a plasztikai beavatkozásokat és mindig is igyekezett, hogy három lányának is megfelelő értékeket adjon át a helyes élethez. “Az a jó benne, hogy öregszel, hogy mikor szerepeket ajánlanak neked, az mindig valami igazán érdekes – többé nem csak a szép főhősnő szerepét osztják ki rád.

(5) Kate Beckinsale

Kate Beckinsale

Bár a színésznő esetén röppentek már fel hírek róla, hogy nem csupán adottságainak köszönheti makulátlanul sima bőrét, ő továbbra is kitart álláspontja mellett, miszerint nem szeretne olyan hollywoodi kisimított arcot, mintha szélcsatornába dugta volna a fejét. Számára édesanyja, a szintén színésznő Judy Loe a példakép, aki méltósággal tudja viselni korát, annak minden picike ráncával együtt.

(6) Michelle Pfeiffer

 Michelle Pfeiffer

A gyönyörű, 65 éves színésznő eszét szerencsére szintén nem vette el Hollywood, döntését, hogy elutasította a szépészeti beavatkozásokat, ezzel indokolja. “Nem hinném, hogy a férfiak azt akarnák a nőktől, hogy groteszkké plasztikáztassák magukat vagy alultápláltak legyenek, hogy kilátszódjon a csontjuk is. A világ összes plasztikai műtéte sem állíthatja meg, hogy megöregedjünk.

1 2 3 4