Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

  • 2 év ago
  • 21142 Views
  • 10 8
Gyereksztárok, akik a szemünk előtt nőttek fel

A tehetséges gyerekek nagy kincsek a rendezők számára, hiszen ki tudna jobban megnevettetni vagy megríkatni, mint ezek a színészpalánták lenyűgöző mosollyal, és hatalmas, ártatlan szemekkel. Néha azonban előfordul, hogy egy jól sikerült film után soha többé nem találkozunk velük a filmvilág berkein belül.

11) Ariana Richards (Jurassic Park, 1993)

Ariana Richards

Hatalmas megtiszteltetés a színészeknek, ha olyan rendezővel dolgozhatnak, mint Steven Spielberg. Ariana a szerencsések közé tartozott, hiszen kétszer is volt alkalma erre, a Jurassic Park és Az elveszett világ: Jurassic Park című filmekben. Bizony, ő az a lány, aki öccsével próbált menekülni a dínók elől. Ma Ariana nem filmekben, hanem művészetben utazik. Úgy tartják, Spielberg irodája falán egy olyan kép lóg, amit Ariana rajzolt.

12) Lindsay Lohan (Apád, anyád idejöjjön!, 1998)

Lindsay Lohan

A 20. század végén és a 21. század elején volt egy kislány, aki egyike volt a legfantasztikusabb fiatal sztároknak. Lindsay Lohan sokak szívét meghódította az Apád, anyád idejöjjön! című családi vígjátékkal. Később olyan sikeres filmekben szerepelt, mint a Nem férek a bőrödbe, a Bajos csajok, a Kicsi kocsi – Tele a tank vagy az Anya, lánya, unokája. Később számos komoly botrányba keveredett, veszélyeztetve jövőbeli karrierjét. Lindsay azonban nem adta fel, és igyekszik évente legalább egy filmszerepet elnyerni.

15 sztár, akik megszólalásig hasonlítanak Disney-mesék főhőseire

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4