A világ 10 legaranyosabb állata, ami gond nélkül meg tudna ölni minket

  • 3 év ago
  • 19688 Views
  • 4 4
A világ 10 legaranyosabb állata, ami gond nélkül meg tudna ölni minket

Imádjuk őket, cukinak tartjuk őket és sok-sok lájkot nyomunk az interneten megosztott fotóikra anélkül, hogy akárcsak egyszer is megfordulna a fejünkben annak a gondolata, hogy a mérhetetlen cukiság mögött bizony gonosz kis szörnyetegek lakoznak, melyek akár az életünk kioltására is képesek.

(7) Hangyász

Hangyász

Milyen kárt tehetne bennünk egy állat, ami hangyákkal táplálkozik – gondolhatnánk, a válasz pedig az, hogy igencsak nagyot. Bár szó mi szó, egy hangyász sosem zsákmányszerzés céljából támadna meg egy embert, de bizony, ha veszélyben érzi magát, akkor a félelmetes méretű és iszonyatosan éles karmai segítségével bizony életre szóló sebeket képes ejteni rajtunk, rosszabb esetben pedig…nos, abba inkább bele se menjünk.

(8) Hattyú

Hattyú

A hattyúk napjainkban a romantika és az érzelgősség ikonikus jelképei, ám csak úgy mint a szerelem, néha ők is képesek fájdalmat okozni. De még milyet! Ezek az elsőre békésnek tűnő állatok ugyanis mindent megtesznek azért, hogy megvédjék magukat, ha pedig valaki felingerli őket, akkor semmivel sem lehet megnyugtatni. Kifejezetten bizalmatlan és agresszív állat, arról nem is beszélve, hogy csíp, mint a veszedelem.

1 2 3 4