8 fantasztikus film, amelyben különleges találmányok vannak

  • 2 év ago
  • 3346 Views
  • 1 2
8 fantasztikus film, amelyben különleges találmányok vannak

Az alábbi írásban olyan filmeket ajánlunk, amelyekben a kiváló színészek mellett valamilyen szuper találmány és kütyü is szerepet kap.

Neked melyik a kedvenc szuper találmányos filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon!

1) Sötétségben – Star Trek /Star Trek: Into Darkness, 2013/

Sötétségben - Star Trek /Star Trek: Into Darkness, 2013/

James T. Kirk kapitánynak (Chris Pine) és első tisztjének, Spocknak (Zachary Quinto) ezúttal egy belülről jövő támadással kell szembenéznie. Kirk és legénysége hajtóvadászatot indít az ember ellen (Benedict Cumberbatch), aki maga egy tömegpusztító fegyver. A kapitány olyan áldozatok meghozatalára kényszerül, melyre senki sem készíthette fel.

2) Spinédzserek /Clueless, 1995/

Spinédzserek /Clueless, 1995/

Chernek (Alicia Silverstone), a gazdag, csinos, szőke és népszerű Beverly Hills-i gimis lánynak szembe kell néznie a tini élet minden nehézségével. Neveletlen viselkedése már első ránézésre is feltűnő, de ő szándékosan él ezzel, hogy elrejtse mennyire értelmes és eszes valójában. Ez a lázadó szerep segít neki megbirkózni az emberi kapcsolatokkal, barátokkal, családdal és iskolával, egyszóval mindennel, ami egy tininek kihívást jelenthet.

3) Vissza a jövőbe /Back to the Future, 1985/

Vissza a jövőbe /Back to the Future, 1985/

Marty McFly átlagos életének megvannak a maga problémái. A kopasz igazgató folyton elcsípi, amikor elkésik, a középkorú Biff pedig egyfolytában beleköt. Van azonban egy őrült tudós barátja is, aki plutónium hajtású időgépet épít. A Dokit halálos támadás éri, és Marty csak az átalakított DeLoreannal tud elmenekülni. 1955-ben köt ki, és felkeresi az akkori Dokit, hogy segítsen neki visszajutni a jövőbe. Miközben ő a megoldáson dolgozik, Marty összetalálkozik fiatal édesanyjával, aki érzelmeket kezd táplálni a fiú iránt. Ekkor kezdődik a probléma, ugyanis ha szülei nem jönnek össze, Marty meg se fog születni. Kettős feladat hárul rá: biztosítani, hogy édesapja és édesanyja egymásba szeressenek,  és persze visszajutni 1955-be.

4) A tökéletes trükk /The Prestige, 2006/

A tökéletes trükk /The Prestige, 2006/

A két bűvész, az elegáns Robert Angier és a zseniális Alfred Borden a XX. század Londonjának legünnepeltebb varázslói. A múltban barátok voltak, de egy baleset tönkreteszi kapcsolatukat, és egymás legnagyobb ellenségeivé válnak. Legfőbb vágyunk, hogy legyőzzék a másikat, versengésükben minden eszköz megengedett.

1 2