Nem mindennapi fotók elsőre talán kicsit furcsának tűnő sztárbarátságokról

  • 3 év ago
  • 3257 Views
  • 1 3
Nem mindennapi fotók elsőre talán kicsit furcsának tűnő sztárbarátságokról

A celebvilág berkein belül számos barátság köttetik, némelyikük igencsak különös, hiszen az érintett feleknek első ránézésre nem sok közös témájuk akad.

Íme néhány nem mindennapi fotó elsőre talán kicsit furcsának tűnő sztárbarátságokról.

1) Charlize Theron & Kristen Stewart

Charlize Theron & Kristen Stewart

A US Weekly 2011 decemberében számolt be róla, hogy az éppen a Hófehér és a vadászon dolgozó színésznők elválaszthatatlanok lettek. Nem a közös szövegtanulás hozta őket össze, hanem a konyhaművészetek iránt táplált szenvedélyük, melynek nem számít, hogy Theronjóval idősebb az Alkonyat filmek üdvöskéjénél.

2) Brintey Spears & Mel Gibson

Brintey Spears & Mel Gibson

Emlékszünk még rá, mikor néhány évvel ezelőtt Britney kopaszra borotválta a fejét és félő volt, hogy előbb-utóbb valami olyan butaságot követ el, mely az életébe kerül? Nos, ekkoriban Mel Gibson segítő kezet nyújtott neki. Mivel pedig a szívességet illik viszonozni, nem sokkal később az énekesnő istápolta az időközben talajt vesztett Gibsont, aki egyébként akár az édesapja is lehetne.

3) Kelly Osbourne & Miley Cyrus

Kelly Osbourne & Miley Cyrus

Papírforma szerint nem lehetnének barátnők, annyira különböznek egymástól. Kelly egy kőkemény, zilált múltú rocker család sarja, Cyrus pedig egy kis Disney hercegnő, akit szigorú keresztény elvek szerint neveltek. Azonban Miley egyszer csak tinisztárból elkezdett felnőtté válni, és mintegy lázadásképpen barátságot kötött az Osbourne palántával. Vajon kiállja a barátság az idő próbáját?

4) Tom Cruise & David Beckham

Tom Cruise & David Beckham

Nem könnyű bejutni Tom Cruise kegyeibe, azonban David Beckhamnek ehhez nem kellett különösebben megfeszülnie, elég volt csak átköltözni az USA-ba. Amikor több évvel ezelőtt a futballsztár családostól Los Angelesbe költözött, Cruise és akkori felesége, Katie Holmes hatalmas üdvözlő bulival fogadták őket, és a két férfiú azóta is legeslegjobb barátok.

5) Beyoncé & Gwyneth Paltrow

7 ritka fotó hírességek meglepő barátságáról

A két hölgy barátsága a kölcsönös megbecsülésen alapszik. Míg a kiváló orgánuma mellett formás fenekéről is ismert díva arról áradozik, hogy egy nap majd ő is olyan remek háziasszony szeretne lenni, mint Gwyneth, addig a színésznő esküszik, hogy nincs Beyoncé-nél tehetségesebb ember a Földön.

6) Elizabeth Taylor & Michael Jackson

Elizabeth Taylor & Michael Jackson

A meglepő barátság kiállta az idő próbáját, több évtizeden keresztül maradt töretlen. Mi hozta össze a két legendát, akik sajnos már nincsenek köztünk? Egy interjúban a Jacksonnál jóval idősebb színésznő azt mondta, hogy a hasonló múlt, azaz, hogy egyiküknek se volt gyerekkora.

7) Elton John & Eminem

Elton John & Eminem

2001-ben duójuk volt a legnagyobb durranás a Grammy-gálán, mivel a rapper közismert homofób dalszövegeiről. A közös fellépés idővel barátsággá alakult, olyannyira, hogy a homoszexualitását nyíltan vállaló Elton mára már a drogproblémákkal küzdő Eminem egyik nagy lelki támasza lett.

10 film, melyben a színészek néhány percre megmutatták valódi érzelmeiket

(Forrás: donna.hu)