10 híres színész, aki az őrületbe kergette rendezőjét

  • 12 hónap ago
  • 10893 Views
  • 2 2
10 híres színész, aki az őrületbe kergette rendezőjét

Edward Norton mindenbe beleütötte az orrát, Bruce Willis úgy viselkedett, mint egy házsártos vénember, Val Kilmer verekedett…

9) Frank Oz a falra mászott Marlon Brandótól

9) Frank Oz a falra mászott Marlon Brandótól

A szajré forgatásán Frank Oz annyit merészelt mondani Marlon Brandonak, hogy túl puhány a játéka (egy homoszexuális szélhámost alakított), mire igen gyerekes bosszúhadjáratba kezdett. Ezután a rendezőt Miss Röfinek hívta (a Muppet Show-ból a malac), nem volt hajlandó nadrágot viselni, emiatt csak deréktól felfelé látszhatott az ezt követően felvett jelenetekben. De a legdurvább, hogy hozott egy orvosi igazolást, miszerint allergiás Ozra.

10) Edward Norton Tony Kaye idegein táncolt

Edward Norton Tony Kaye idegein táncolt

Az Amerikai História X című remek mozi első változata 200 perc hosszú volt. Persze Tony Kaye tudta, hogy ennél jóval rövidebbre kell vágnia a filmet, ami végül 119 perces lett. Ebbe a munkafolyamatba akart beleszólni mindenáron Edward Norton, a film főszereplője. Kaye pedig annyira berágott rá, hogy mérgében kivette Edward Norton nevét a stáblistából – nyilván kénytelen volt visszatenni – , és nárcisztikusnak titulálta Nortont. Ebből a jelzőből arra következtethetünk, hogy Edward Norton a saját jelenetei mellett kampányolt – valószínűleg elég idegesítően.

11 dolog, amit Hollywood elhitetett velünk a szülésről, pedig távolról sem igaz

(Forrás: mozi.24.hu)

1 2 3 4