10 legviccesebb filmjelenet, amit nem terveztek meg előre

  • 12 hónap ago
  • 90823 Views
  • 19 24
10 legviccesebb filmjelenet, amit nem terveztek meg előre

Olykor olyan váratlan pillanatok következnek be, ami miatt a dolgok jobbra fordulnak, mint amire számítottunk. Amikor egy filmet forgatnak, olyan spontán jelenetek jöhetnek, amelyek nagyon jól is működhetnek, és olykor ikonikussá tehetik a filmet.

4) Koszorúslányok – a repülőgépen

A repülőgépes jelenet, ahol McCarthy agresszíven flörtöl „Air Marshall John” –al teljes mértékben tükrözte McCarthy személyiségét. Ben Falcone, aki Johnt játszotta, McCarthy valódi férje. Azt mondta, hogy tönkretette a jelenetet, mert annyira nevetett azon, amit McCarthy tett.

5) Szellemirtók (2016) – interjú

Hemsworth első jelenete a filmben, ahol egy recepciós állásinterjún van teljes egészében egy kitalált történet. Katie Dippold író azt mondta, hogy ki kell venniük a lencséket Kevin szemüvegéből, mert nagyon tükröződnek a kamerában. Aztán, amikor Hemsworth lassan megdörzsölte a szemét a kereten belül, Melissa McCarthy rá kiabált, és Hemsworth állította, hogy szándékosan vette ki a lencséket, így nem kell többé tisztítani.

6) Annie Hall – tüsszentés

A forgatókönyv alapján egy teljesen eltérő jelenet következett. Amikor Woody Allen allergiás reakciója kijött a porra, minden idők egyik legviccesebb tüsszögése lett. Allen egyetértett azzal, hogy ez így a tüsszögéssel sokkal jobb, és a jelenetet megtartotta a film utolsó részében.

1 2 3 4