15 híres színész, akiket teljesen kivágtak egy-egy filmből

  • 1 év ago
  • 54367 Views
  • 4 2
15 híres színész, akiket teljesen kivágtak egy-egy filmből

Amikor a stúdió nyomást gyakorol a rendezőre, néha egészen elképesztő mennyiségű anyagot kell kivágjanak a filmjeikből. Hol azért, mert túl hosszú a film a stúdiónak, hol azért, mert az adott mellékszál nem vezet sehova, mindenesetre számos híres színész esett már áldozatául az ipari vágásnak.

13) Kevin Spacey – A világ összes pénze (2017)

Kevin Spacey

Kevin Spacey botrányai miatt újraforgatták a filmben azokat a jeleneteket, ahol szerepelt. Helyette Christopher Plummer játszott. Ridley Scott eredetileg is őt szánta a szerepre, de felsőbb nyomás miatt egy nagyobb sztárt kellett választani. Ez volt a második alkalom, amikor Ridley Scottnak hirtelen kellett drasztikusan megváltoztatnia a filmje koncepcióját. A Gladiátor forgatása közben ugyanis az egyik fontos szereplőt, Proximót alakító Oliver Reed váratlanul elhunyt, s végül számítógépes effektekkel oldották meg a le nem forgatott jeleneteit.

14) Sienna Miller – Fekete mise (2015)

Sienna Miller

A 2015-ben hazánkban is megjelenő alkotás rendezője Scott Cooper és olyan neves színészekkel dolgozott együtt, mint Johnny Depp, Joel Edgerton, Dakota Fanning, Juno Temple, és Benedict Cumberbatch. Sokan nem tudják viszont, hogy Sienna Miller is szerepelt a filmben – ő alakította volna Johnny Depp karakterének barátnőjét, azonban a rendező úgy határozott, hogy az alkotásnak inkább a Depp által játszott gengszter fiatal éveire kéne összpontosítania, és az összes Miller-jelenet a kukában végezte.

15) Shailene Woodley – A csodálatos Pókember 2. (2014)

Shailene Woodley

A „Csillagainkban a hiba” és „A beavatott” filmek főhősnője Mary Jane Watson karakterét formálta meg a legújabb Pókember-filmben. Minden bizonnyal ő lett volna a porszem a gépezetben, mely alatt Gwen Stacy (Emma Stone) és Peter Parker (Andrew Garfield) kapcsolatát értjük, de a rendező kivágta eme jeleneteket, mert „túlzsúfolt” lett volna a film. Úgy volt, hogy a 3. részben végre valóban feltűnik majd a színésznő, de később kiderült, hogy nem kerül sor annak leforgatására.

15 színésznő, akik megfelelnének egyes Disney hercegnők szerepére

(Forrás: Mediapanda)

1 2 3 4