12 színész, aki a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudott világhírűvé válni

  • 11 hónap ago
  • 129756 Views
  • 11 11
12 színész, aki a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudott világhírűvé válni

A karrierje kezdetén minden színész egy csodás főszerepről álmodik, mely hatására a világon mindenhol megismerik a nevét. Az azonban világos, hogy egy ilyen lehetőség nem garantálja a tartós sikert.

10) Taylor Lautner

Taylor Lautner

Miután szerepelt az Alkonyatban, mindenki azt várta, hogy karrierje beindul. Taylor rengeteg néző figyelmét magáénak tudhatta, sztárpalántát láttak benne. Következő komolyabb szerepe az Abduction-ban azonban nem hozta el a sikert. Ma egy vígjátéksorozatban, a Cuckoo-ban játszik.

11) Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar

A 90-es évek végén a színésznő az új generáció egyik legnépszerűbbjei közözz tudhatta magát. A Buffy the Vampire Slayer-ben való szereplése után még a Scream 2 és a Cruel Intentions sem lendítette be karrierjét. A színésznő azonban nem tudott szabadulni a tinifilmek fogságából, így ma csak tévéműsorokban játszik.

12) Kristin Davis

Kristin Davis

A színésznőt mindenki csak Charlotte-ként ismeri. Kristin azonban korántsem olyan szelíd, mint a karaktere. Alkoholizmussal kezelték, és számos botrány fűződik a nevéhez. Bár a Sex and the City ikonikussá vált, Kristin nem tudott kilépni Sarah Jessica Parker árnyékából.

8 tény filmekről, amiket nem gondoltál volna

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4