12 színész, aki a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudott világhírűvé válni

  • 11 hónap ago
  • 129760 Views
  • 11 11
12 színész, aki a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudott világhírűvé válni

A karrierje kezdetén minden színész egy csodás főszerepről álmodik, mely hatására a világon mindenhol megismerik a nevét. Az azonban világos, hogy egy ilyen lehetőség nem garantálja a tartós sikert.

4) Alex Pettyfer

Alex Pettyfer

Miután az Anthony Horowitz regénye alapján készült kémfilm, a 001 –  Az első bevetés kudarcba fulladt, Alex egy ígéretesebb szerepet kapott A negyedikben. Sajnos azonban ez a film sem lett kasszasiker, így Pettyfer számára maradtak a művészfilmek.

5) Katherine Heigl

Katherine Heigl

Mindig úgy tűnt, hogy Katherine karrierje felfelé ível. A Grace Klinika révén vált ismertté a neve, de már korábban is szerepelt híres filmekben. Manapság a vígjátékokban és melodrámákban látható, melyek nem mondhatóak különösen sikeresnek.

6) Taylor Kitsch

Taylor Kitsch

Kitsch modellként dolgozott, miután az Egyesült Államokba költözött, de mindig is arról álmodott, hogy színész lesz. Először a Friday Night Lights című sorozatban tűnt fel, majd az X-Men Origins: Wolverine révén vált ismertté. Ezután következett a John Carter, majd a Battleship, de sajnos egyik film sem hozta meg számára a világhírnevet.

1 2 3 4