12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják, csak sok év különbséggel

  • 1 év ago
  • 5748 Views
  • 1 0
12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

A filmek sokszor olyan történeteket mesélnek el nekünk, amelyek egy ember életével kapcsolatosak, gyermekkoruktól a felnőtté válásig. Ilyenkor a produkciós csapatnak nincs egyszerű dolga, hiszen nemcsak arról van szó, hogy jó színészt vagy színésznőt kell találni szerephez, hanem az is szükséges, hogy a karakter fiatalkori, illetve idősebb énjét játszó színészek hasonlítsanak egymásra, hisz csak így nyerhet értelmet a film.

10) Mike O’Donnell a Megint 17 című filmben

12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

Ez a vígjáték a Mike O’Donnell nevű felnőtt varázslatos tinédzserré visszatérésének történetét meséli el, amikor a gimnázium népszerű gyereke volt. A főszereplőt Matthew Perry játszotta felnőttként, Zac Efron kamaszként.

A film forgatása közben Zac tanácsot kért Matthew-tól a szöveggel kapcsolatban, mert végül is a lehető legmeggyőzőbbé kellett tennie az előadását. Perry pedig már egészen jól ismert színész volt, mióta feltűnt a történelem egyik legnépszerűbb komédiájában: a Jóbarátokban. Perry szereposztásában van némi irónia is: egyszer szerepelt egy sitcomban, a Second Chance-ben, ahol egy tinit alakított, aki találkozik időutazó jövőbeli önmagával.

11) Noah Calhoun a Szerelmünk lapjai című filmben

12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

Ennek a romantikus filmnek a során megismerhettük Allie és Noah mély szerelmi történetét – olyan intenzív, hogy hosszú évekig tartott. A fiatal és jóképű Noah szerepét a kanadai Ryan Gosling, idős korában pedig az amerikai James Garner játszotta.

12) Bill Denbrough az Az – Második fejezet című filmben

12 színészpáros, akik ugyanazokat a karaktereket alakítják

Ennek a filmnek az első részében találkoztunk a gyerekekkel, akik részei voltak az úgynevezett ‘Lúzerek Klubjának’, akik szembeszálltak és legyőzték a gonosz Pennywise-t. Vagy legalábbis így gondolták akkor, mert valójában a folytatás azt mondja, hogy ellentétben azzal, amit a gyerekek gondoltak, a gazember még mindig garázdálkodik. Pennywise ezúttal a nehezebb úton tudta meg, hogy a kicsik már nem olyan kicsik. A csapat felelőse a bátor Bill Denbrough volt, akit gyerekkorában Jaeden Martell, felnőttként pedig James McAvoy játszott.

//Mink Olívia//

12 sztereotípia a külföldi országokról, amelyet Hollywood valósággá akar tenni

(Via Brightside)

1 2 3 4