12 fantasztikus animációs film, amit nevetségesen lekoppintottak

  • 12 hónap ago
  • 78500 Views
  • 11 8
12 fantasztikus animációs film, amit lekoppintottak

Mivel a közönség soraiban rendkívül népszerűek voltak a rajzfilmek, több milliárd dolláros versenyképes ipar épült csak erre az ágra. Ez azonban ahhoz vezetett, hogy az olyan kis cégek, melyeknek éppen nem voltak jó ötleteik, alig tudták fenntartani magukat veszteség nélkül.

10) A hercegnő és a béka (2009) vs. A békaherceg (2009)

A brazil Video Brinquedo Studio munkája, A békaherceg nem különbözik a többi hasonló jellegű filmtől. Az idegesítő karakterek, a masszív grafika és a gyenge forgatókönyv ismét hozzájárultak ahhoz, hogy még jobban értékeljük az eredeti alkotást.

11) Táncoló talpak (2006) vs. Tappy Toes (Táncoló talpak, 2011)

Már a címből is elég egyértelműen kiderül, hogy koppintásról van szó. Tappy Toes pingvinje azonban abból a célból táncol, hogy a gonosz oroszlánfókák ellen harcoljon. A szegényes látvány ellenére kedvező fogadtatásban részesült, mivel megnevettette a nézőket és szerethetőek a karakterei.

12) Egy bogár élete (1998) vs. Bug Bites: An Ant’s Life (Bogárfalatok: egy hangya élete, 1998)

A Bug Bites ugyanazok miatt rossz, mint a többi utánzat: alacsony költségvetésű, nincs normális cselekménye és nevetséges a grafikája. Az egyetlen előnye, hogy mindössze 25 perces. Rövidebb, mint bármelyik másik koppintás.

+1 Kimba, a fehér oroszlán (1965-1967) vs. Az oroszlánkirály (1994)

Nagy vita van a körül, hogy a Disney mestermű, Az oroszlánkirály vajon nem a japán Kimba, a fehér oroszlán című rajzfilm másolata csupán. Bár Disney mindennemű kapcsolatot tagad a kettő között, sok néző szerint van hasonlóság a két film között, nem is egy. Tom Sito, az animátor egy interjúban elmondta, inspirációja nem a Kimba filmből származik, hanem olyan emberektől, akik gyerekkorukban láthatták Kimba, a fehér oroszlán kalandjait, mivel a 60-as évek igen népszerű rajzfilmjéről beszélünk. Ez a helyzet tehát úgy tűnik, véletlen egybeesés, lopás nem történt.

16 csillag, akik még elbűvölőbbek lettek, miután gyermekük született

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4