10 színész, aki 40 éves kora után lett híres

  • 1 év ago
  • 81598 Views
  • 7 10
10 tehetséges színész, aki 40 éves kora után lett híres

A siker nem egyik napról a másikra érkezik – a türelem, a bátorság és a kitartás kulcsfontosságú tényezők a sikeres út felé. Bár némi kétség merül fel arra vonatkozóan, hogy megtegyük-e az első lépést vagy sem, addig mások a nagy lehetőséget utasítják vissza.

4) Samuel L. Jackson (44 éves korában)

Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson több mint 100 filmben szerepelt, mielőtt elérte a 40 éves kort. Mindazonáltal Quentin Tarantino „Pulp Fiction” (Ponyvaregény) című filmje emelte a magasba. E teljesítményért Jackson kapott egy legjobb férfi mellékszereplő jelölést.

5) Leslie Nielsen (54 éves korában)

Leslie Nielsen

Nielsen világszerte elismerést szerzett 54 éves korában, a komikus filmben az Airplane-ben. A színésznek ez a film volt a fordulópont a karrierje szempontjából és ezzel szerezte meg a hírnevet.

6) Kathy Bates (42 éves korában)

Kathy Bates

Kathy Bates és a hírneve olyan volt sokáig, mint a süllyedő hajó. Számos kisebb szerepben feltűnt, olyan filmekben, amelyek különböző díjakat kaptak és olyan előadásokon játszott, amelyeket aztán a részvétele nélkül játszottak. De Kathy Bates nem adta fel, és 42 éves korában Oscar-díjat nyert a legjobb színésznőnek járót a „Misery” (Tortúra) című film főszerepéért.

1 2 3 4