14 sztár, aki nem költ túl sok pénzt magára

  • 1 év ago
  • 40243 Views
  • 4 5
14 sztár, aki nem költ túl sok pénzt magára

A filmsztárokról és celebekről mindig a méregdrága Michelin-csillagos éttermek, a luxusautók és a gyémántokkal teletűzdelt ruhaköltemények jutnak az eszünkbe.

5) Vincent Kartheiser

Vincent Kartheiser

A Mad Men sztárja nem kíván autót vásárolni, a tömegközlekedés híve, és egy szerénynek mondható házban lakik. Ahogy a tévéműsor egyre népszerűbb lett, Vincent-nek elege lett a maga körül levő rengeteg felesleges tárgyból, így a legtöbbet egyszerűen elajándékozta.

6) Christian Bale

Christian Bale

Évekkel azután, hogy híres lett, „Batman” egy egyszobás lakásban lakott családjával, nem használt mobilt, és nem igényelt testőröket sem. „A vagyon semmit sem jelent nekem. Ha egy tolvaj betört volna hozzám, elbőgte volna magát”- nyilatkozta a színész egy interjúban. A The Promise-ból származó honoráriumát is eladományozta.

7) Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Régóta jól fizetett színész, Leo mégis sokáig Toyota Priusszal járt, és eszébe sem jutna magánrepülőgéppel furikáztatni magát. 1998-ban megalapította saját jótékonysági alapítványát, a Leonardo DiCaprio Foundation-t, és 15 millió dollárt utalt át 30 különböző szervezetnek, többek közt az Amazon Watch-nak, a National Geographic: Pristine Seas-nek, a Save the Elephants-nek, valamint a World Wildlife Fund-nak.

8) Jennifer Garner

Jennifer Garner

Jennifer-nek valahogyan sikerül egyensúlyoznia a hollywoodi sztárszerep és a háziasszonyi kötelességek között. Saját maga jár bevásárolni a közeli szupermarketbe. 10 éve tagja a Save the Children Foundation-nek, mely szervezet a gyermekek jogaiért és megfelelő oktatásáért harcol.

1 2 3 4