Lehull a lepel 16 igazi kasszasiker valódi hőséről

  • 1 év ago
  • 140082 Views
  • 14 8
Lehull a lepel 16 igazi kasszasiker valódi hőséről

Kedvenc filmsztárjainknak még azt is elnézzük, hogy nem elég tökéletesek ahhoz, hogy egy 30 méteres ugrást könnyedén kivitelezzenek, vagy hogy profi harcművész módjára harcoljanak (kivéve Jackie Chan-t, természetesen).

12) Andrew Garfield kaszkadőre nem más, mint William Spencer.

William Spencer számára sokak szerint a gördeszkázás gyerekjáték. Igazuk van. Spencer is otthon van az extrém sportokban, a parkour szerelmese. A csodálatos Pókember című filmben Andrew Garfield kaszkadőre éppen a gördeszkatudása miatt lett, de színészi tehetsége is figyelemre méltó.

11) Még Charlize Theron is kapott kaszkadőrnőt, Monique Ganderton-t.

Monique Ganderton végzi el a legnehezebb attrakciókat többek között Sigourney Weaver, Leelee Sobieski, Daryl Hannah, Rebecca Romijn, Famke Janssen és Charlize Theron helyett. Időnként „rendes” filmszerepeket is elvállal, például az X-Men: Apokalipszis-ben vagy az Odaát című sorozatban. Meglepő módon a kaszkadőrnő sohasem áhítozott erre a pályára, ahogy a színészkedésre sem. Sokáig modellkedett, és újságíró szeretett volna lenni, amikor találkozott Sylvester Stallone-val. Az ő áldásos hatása Ganderton megannyi filmje.

10) Cara Delevingne és Ruth Negga helyettesítő színésznője Tara Macken.

Tara Macken profi táncos és tornász. Kuvaitban született, de Kaliforniáa költözött. Ott vált kaszkadőrnővé és színésznővé. Szerepelt a Kemény motorosok cím filmben, valamint a Hawaii Five-0 filmsorozatban. Ruth Negga oldalán segédkezett a Preacher sorozatban, illetve A Suicide Squad – Öngyilkos osztagban játszó Cara Delevingne kaszkadőrnője is Macken volt.

9) Gal Gadot, Kate Beckinsale és Shailene Woodley kaszkadőrnője Alicia Vela-Bailey.

Mindenki szívébe zárta A SHIELD ügynökei kedves kis szőke hölgyét, Alicia Vela-Bailey alakításában. Alicia ugyanakkor más színésznők helyett is elvállalja a piszkos munkát (valójában ezt tekinti igazi szakmájának). Első komoly munkája az Ultraviola című filmhez köthető, melyben Milla Jovovich munkáját segítette. Később Charlize Theron, Jennifer Lawrence, Gal Gadot, Shailene Woodley és Kate Beckinsale keze alá is dolgozott. Ő maga is kitalált meredek jeleneteket az Avatarban.

1 2 3 4