10 sztár, aki valaha hajléktalan volt, de a csúcsra jutott

  • 1 év ago
  • 139082 Views
  • 18 16
10 sztár, aki valaha hajléktalan volt, de a csúcsra jutott

Kedvenc sztárjainkat és színészeinket mindig felszabadultnak, mosolygósnak és tündöklőnek látjuk. Életük tökéletesnek tűnik, munkájuk izgalmasnak és könnyűnek. Azt teszik, amit szeretnek, és milliókat kaszálnak vele! Micsoda tündérmese!

9) Ella Fitzgerald

Ella Fitzgerald

Amikor Ella 15 éves volt, és édesanyja meghalt, nevelőapja megerőszakolta. Miután elszökött, a maffia kötelékeiben találta magát, ahonnan egyenes út vezetett a rendőrségre, onnan pedig nők számára fenntartott javítóintézetbe. Ebből az iskolából is megszökött, és egy darabig hajléktalanként tengette napjait. 1981-ben már Reagan elnök előtt énekelt. 13 Grammy-díjat nyert, Ronald Reagan és George H. W. Bush elnököktől pedig egy-egy medált. Ella, minden idők talán leghíresebb és legkedveltebb jazz énekesnője, kibírta a gyászt, a nemi erőszakot, a maffia fojtogató kapcsolatrendszerét, az otthontalanságot. Igen, az ő élete valóban filmbe illő, akárcsak a felemelkedése.

10) Chris Pratt

Chris Pratt

A galaxis őrzője nem mindig volt a színészet univerzumának középpontjában. 17 évesen otthagyta az iskolát, és kuponokat árult. Két évvel később elfogadta egy barátja ajánlatát, egy Hawaii repülőjegyet. Hawaii hajléktalanparadicsomnak bizonyult a számára: teherkocsin aludt vagy sátorban a parton. Éppen csak annyit tudott dolgozni, hogy fedezze a rezsiköltségeket, az ételt.

25 ritka fotó hírességek meglepő barátságáról

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4