15 érdekes részlet kedvenc filmjeinkből, amit sosem vettünk észre

  • 3 év ago
  • 18605 Views
  • 2 1
15 érdekes részlet kedvenc filmjeinkből, amit sosem vettünk észre

Nézőként általában minden rejtett apróság érdekel bennünket a kedvenc filmjeinkkel kapcsolatban, a képernyő előtt ülve azonban mégis átsiklunk olykor néhány rendkívül fontos jellemzőn. Észrevetted már például a Reszkessetek betörők című film pazarul felépített karácsonyi színvilágát? Tudod, hogy mi a kapcsolat a Jóbarátok című sorozat és a Pókember című film között? Nem?

9) A Kaliforniai álom című film egyben felvett nyitójelenetéhez nagyon keményen kellett dolgozni a stábnak, hosszú órákon át forgatták ezt a néhány perces jelenetet.

Azt, hogy hányszor kellett elölről kezdeniük jól mutatja, hogy ha jobban megnézitek: sok autó teteje már azelőtt be van horpadva, hogy táncolni kezdenének rajtuk a színészek. ITT megnézhetitek a teljes nyitójelenetet.

10) A Fekete Párduc című filmben az égen repülő űrhajó alulnézetből épp úgy néz ki, mint a főhős maszkja.

11) A Gyilkosság az Orient expresszen című film egyik utolsó jelenetében láthatunk egy utalást Leonardo da Vinci „Utolsó vacsora” című festményére.

12) A 2017-ben megjelent „Az utolsó Jedik” című Csillagok Háborúja epizódban Skywalker köpenye alatt láthatjuk a sérülést, amit az 1983-as Jedi visszatér című filmben szerzett.

1 2 3 4