13 népszerű rajzfilm, amit egyes országokból kitiltottak

  • 1 év ago
  • 38926 Views
  • 4 1
13 népszerű rajzfilm, amit egyes országokból kitiltottak

Függetlenül attól, hogy felnőtt vagy-e vagy gyerek, valószínűleg rendelkezel a saját kedvenc rajzfilm listáddal. Sajnos néhány rajzfilmet több országban betiltottak.

8) Beavis és Butthead

Betiltva: Egész világon.

Ok: Erkölcstelen viselkedés és az emberek megfélemlítése

Intézkedések: Egy epizód betiltása az egész világon.

A sorozat nem mutatott semmi hasznosat, de egy epizód túl messzire ment. A „Comedians” epizód bemutatta, hogy mennyire vicces volt az, hogy különböző dolgokat tűzbe tegyenek. Ennek eredményeképpen egy 5 éves amerikai fiú, aki úgy akart szórakozni, mint a rajzfilm szereplői leégetette házat a nővérével.

9) Bolondos dallamok

Betiltva: Egész világon

Ok: Alkoholfogyasztás.

Intézkedések: Egy epizód betiltása.

Ez az epizód az úgynevezett ”Egy sör” elég régi. A karakterek egy üveg sört akartak ellopni és mindet meginni. Mit akartak az alkotók bemutatni a fiatal közönségüknek? Ez még mindig rejtély a számunkra. Mindazonáltal az epizódot letiltották a Tv-ben, de a DVD-n rajt maradt. Ilyen kettős intézkedések születtek.

10) Rejtélyek városkája

Betiltva: Oroszország

Ok: Rossz magatartás, erőszak és pornográf propaganda.

Intézkedések: Néhány jelenet kihagyva és néhány szó lecserélve.

Ezt a rajzfilmet láthatod Oroszországban, csak rövidített verzióban. Itt a viccek nem vulgárisak és a korhatár 12 felett van. Például a második epizódban Dipper Wendy melltartóján fekszik. A lány 15 éves. A nézők ezt a jelenetet magától érthetőnek találták. De ez a kizárás hatással van a cselekményre.

1 2 3 4