20 sztár, akikről nem hinnéd el, hogy ugyanabban az évben születtek!

  • 1 év ago
  • 40020 Views
  • 0 4
20 sztár, akikről nem hinnéd el, hogy ugyanabban az évben születtek!

Biztosan észrevetted, hogy olyan emberek, ugyanabban az évben született emberek teljesen eltérő korúnak tűnhetnek. Bizony tudjuk a volt osztálytársaink életkorát, de akik külső szemmel néznek minket, meglepődnek olykor.

75 évesek

Sylvester Stallone 2011-ben a Rocky-filmek miatt behívták az Ökölvívó-hírességek Csarnokába (International Boxing Hall of Fame) a boksz sportágának népszerűsítésében betöltött szerepéért. 2016-ban az akkor még elnökjelölt Donald Trump a nemzeti alapítvány (National Endowment) művészeti vezető beosztását, de Stallone az ajánlatot visszautasította.

Donald Trump az Egyesült Államok 45. elnöke volt. Mielőtt politikussá vált volna, Trump üzletemberként tevékenykedett, valamint szerepelt filmekben és tv műsorokban is. Ő volt a valaha volt leggazdagabb amerikai elnök, akinek sosem volt kormányzati munkája, mielőtt megválasztották.

82 évesek

Nehéz elhinni, de Al Pacino már 82 éves! Sokan a fiatal Michael Corleone-ként emlékeznek rá. A Keresztapa, A sebhelyes arcú vagy az Egy asszony illata olyan klasszikusok, melyek több generáció körében is népszerűek.

Patrick Stewart az X-Men-ben professzorként nyújtott alakítása révén vált híressé. Többnyire azonban inkább színházakban játszik. 2010-ben lovaggá ütötték.

//Jana//

15 ritka fotó hírességekről, ami akkor készült, amikor még senki nem ismerte őket

(Forrás: Brightside)

1 2 3 4