20 sztár, akikről nem hinnéd el, hogy ugyanabban az évben születtek!

  • 1 év ago
  • 39996 Views
  • 0 4
20 sztár, akikről nem hinnéd el, hogy ugyanabban az évben születtek!

Biztosan észrevetted, hogy olyan emberek, ugyanabban az évben született emberek teljesen eltérő korúnak tűnhetnek. Bizony tudjuk a volt osztálytársaink életkorát, de akik külső szemmel néznek minket, meglepődnek olykor.

40 évesek

Meghan Markle életében sok lány álma valósult meg. Nemcsak hogy hozzáment egy csinos agglegényhez, hanem hercegnő lett, ezáltal pedig számos kastély tulajdonosa is, melyek Erzsébet királynő ajándékai.

Britney Spears a 90-es évek nagy popsztárja volt. Annak ellenére, hogy sok nehézséggel kellett megküzdenie, ma is népszerű.

46 évesek

Tobey Maguire egy amerikai színész, aki a Pókember révén vált híressé Peter Parker szerepében. Mindenki fiatalemberként emlékszik rá, pedig már 46 éves!

Kristian Nairn és Észak-Írországból származó színész és DJ. A Trónok Harcában Hodor-ként volt látható.

46 évesek

Számtalan színészi díj nyertese Kate Winslet, aki nemcsak a egyik legtehetségesebb színésznő a világon, hanem a elbűvölő nő is. Számtalan jótékonysági szervezetet támogat, könyvet írt az autista gyermekek problémáiról, és rengeteg emberen segít.

Angelina Jolie színésznő, rendező, forgatókönyvíró és Jószolgálati Nagykövet (Goodwill Ambassador). Ő is rendelkezik a legfontosabb filmes díjakkal: egy Oscar-díjjjal, 3 Golden Globe-díjjal és két Screen Actors Guild-díjjal.

1 2 3 4