15 színészcsere, amely teljesen meglepte a nézőket

  • 2 év ago
  • 51658 Views
  • 3 7
15 színészcsere, amely teljesen meglepte a nézőket

A folytatásos filmek vagy a remake-ek is hozhatnak váratlan meglepetéseket, mint például színész cseréket egyes karakterekben.

(13) Rachel Dawes, Batman

A Batman-Kezdetek-ben Katie Holmes játszotta Bruce Wayne szerelmét, Rachel Dawes-t, de nem volt hajlandó folytatni a forgatást, Maggie Gyllenhaal pedig a helyére került. Holmes elutasításának egyik fő oka az volt, hogy jelölték Arany Málna díjra Rachel Dawes szerepe miatt. Viszont Gyllenhaal brilliánsan végzett, ismételten bizonyítva, hogy szinte bármilyen szerepet tud vállalni.

(14) Victor Creed, X-men

Tyler Mane-t felváltotta Liev Schreiber az X-Men franchise-ban. A rajongók támogatták a döntést hiszen Schreiber élt a karakterben, természetesen és tökéletesen játszott.

(15) Cersei, Trónok harca

A Trónok harca ötödik szezonjában a Cersei királyi gyaloglása során, legaktívabb rajongók észrevették, hogy Cersei bizonyos pillanatok alatt furcsának és természetellenesnek tűnt. Egy egyszerű magyarázata van ennek a ténynek: Rebecca Van Cleave modell bizonyos jeleneteket kétszeresen játszott el. Először is, ahol végig sétált a tömegen, majd az arcát Lena Headey személye váltotta fel. A magyarázat egyszerű volt: Lena Headey terhes volt abban a pillanatban, és a gyártók úgy döntöttek, hogy kettőt színésznőt használnak egy szerephez.

10 filmes pár, akik közt egyáltalán nem volt meg a kémia, akármennyire is próbálták

//Bluegirl//

1 2 3 4