20 színész, aki majdnem szerepet kapott a Star Warsban

  • 2 év ago
  • 23860 Views
  • 3 2
20 színész, aki majdnem szerepet kapott a Star Warsban

Több mint negyven évvel azután, hogy kijött a Star Wars IV. rész – Egy új remény, nehéz elképzelni mást a Luke Skywalker, Leia hercegnő és Han Solo űrcsavargó trió helyébe, mint Mark Hamill-t, Carrie Fisher-t és Harrison Ford-t. Amikor azonban a rendező, George Lucas a film előkészületeivel foglalkozott, sok név felmerült a mára ikonikussá vált karakterek szerepébe.

(13) Benicio Del Toro

Benicio Del Toro tűnik a Az utolsó Jedik titokzatos új alakjának, de már sokkal korábban is majdnem a Star Wars karaktereit alakító színészek soraiba került. A Screen Rant szerint Del Toro eredetileg Darth Maul karakteréért indult a Baljós árnyak című részben. Végül a harcművész, Ray Park kapta meg a szerepet.

(14) Billie Lourd

Egy 2017-es show műsorban Billie Lourd (Carrie Fisher lánya) elárulta, hogy találkozott J.J. Abrams-al, hogy beszéljenek Rey szerepéről a Az ébredő Erőben, de végül egy kisebb szerepet választott. „J.J. Abrams felhívott, hogy nem talál senkit a főszerepre, és hogy nem mennék-e be meghallgatásra. Végül Daisy Ridley mellett döntött, aki hihetetlen színésznő, annyira tehetséges! Én is bementem, és végül kaptam egy kis szerepet. Annyira izgatott voltam!”- mondta.

(15) Saoirse Ronan

Sok fiatal sztár keresztülment J.J Abrams meghallgatási folyamatán a Star Wars új epizódjára, akárcsak Saoirse Ronan. A 2015-ös Empire Podcast-ban való szereplésekor elmondta, mennyire élvezte Az ébredő Erő egyik szerepéért való indulást. „Igen, indultam én is. Nem tudom, miért is mondom. Úgy értem, mindenki indult, próbálkozott! Bementem és olvastam. Meg kell, hogy mondjam, talán az volt az egyetlen olyan eset, hogy azt gondoltam, mindegy, hogy megkapom-e, annyira élveztem azt, hogy egy fénykardot vehettem ki egy táskából, megvizsgáltam, és nem tudtam, mi az. Fantasztikus volt! Egy fénykard! Star Wars!”-mondta.

(16) Gary Oldman

Gary Oldman is majdnem egy droid hangja lett az utolsó Geroge Lucas által rendezett Star Wars részben, A Sith-ek bosszújában. „Biztattuk Lucas-t, hogy kérjen a különleges engedélyt a Screen Actors Guild-től, hogy Gary szerepelhessen, de rendkívül idegesek lettek, és tudom, még most is azok. Megdöbbentett minket a dolog, de a többi SAG tag iránti tiszteletből nem akarta megsérteni őket”- nyilatkozta Oldman menedzsere, Doug Urbanski 2014-ben a Variety-nek.

1 2 3 4 5