10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

  • 2 év ago
  • 47810 Views
  • 8 4
10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

A hírnévben az a legnagyobb rizikó, hogy könnyű elveszíteni. Ma még tündöklés, holnap hanyatlás. Számos celeb egy pillanat alatt tette tönkre a saját karrierjét egyetlen apró kisiklással. Vannak azonban szerencsés kivételek, akik újra felküzdötték magukat a csúcsra, és fényesebben ragyognak, mint valaha.

Íme tíz bátorító példa arra, hogy az erős jellem, a kitartás és egy csipetnyi tehetség mennyit dob egy valaha híres emberen, hogy helyreállítsa egykori ragyogását és rajongói szívét.

10) Ben Affleck

Ben Affleck

Ben karriere a hullámvasút le-föl száguldozó útjához hasonlítható. Nagy figyelmet kapott és az élre tört az 1990-es években, amikor elnyerte első (legjobb forgatókönyvért járó) Oscar-díját a Good Will Hunting (1997) című filmmel. Hírneve jelentősen lecsökkent a következő években. A felejtés bére (2003) és a Daredevil – Fenegyerekek (2003) című filmekért megkapta az Arany Málna díjat. Az Armageddon (1998) és a Pearl Harbour – Égi háború (2001) is ugyanezt az ‘antidíjat” hozta csupán a pórul járt Ben-nek, aki így nem igazán büszkélkedhetett túl sok sikerrel egésze 2012-ig. A 2015-ös Razzie Redeemer díja volt az ugródeszka a fényes hírnév felé.

9) Angelina Jolie

A színésznő válása Brad Pittől érzelmi mélypontot hozott az életében. Sokak szerint Jolie szépsége az sokszoros anyaság terhei miatt is megfakult. A 2016-os év volt az egyetlen sok-sok éve, amikor a színésznő egyetlen filmben sem vállalt el szerepet. Rajongói szomorúan olvashatták az újságok címlapjain, hogy Jolie testsúlya először 40, majd 35 kilóra csökkent. fogyott. Még ma is sok mindent kell feldolgoznia, de a mostanában közölt képeken már sokkal jobban néz ki, és reméljük, az új keletű filmekből is kiveszi a részét.

8) Vince Vaughn

Vince Vaughn 1980-ban kezdte színészi karrierje egyengetését. A Bárbarátok (1996) és Az elveszett világ: Jurassic Park (1997) ígéretes tehetségként harangozta be Vaughn-t. A 2000-es évek elején csupán könnyed vígjátékokban láthattuk, mert sokan nem tekintették alkalmasnak egy-egy komolyabb szerepre. 2015-ben A törvény nevében újra reményt öntött belé, lassan elindult felfelé.

1 2 3 4