13 filmbeli szerelmespár, akik a valóságban is összejöttek

  • 2 év ago
  • 52164 Views
  • 7 5
13 filmbeli szerelmespár, akik a valóságban is összejöttek

Vannak színészek és természetesen színésznők, akik annyira beleélik magukat a filmbeli partnerükkel a romantikus jelenetekbe, hogy a forgatás után a való életben is folytatják egymással való szerelmi kapcsolatukat. 

11) Javier Bardem és Penelope Cruz

11) Javier Bardem és Penelope Cruz

Penelope Cruz 2008 eleje óta Javier Bardem spanyol színésszel él, akivel a Vicky Cristina Barcelona című film forgatása alatt ismerkedett meg. Bardem 2010 júliusában feleségül vette a Bahamákon. A házaspárnak 2 gyermeke van. Fiuk, Leo Encinas Cruz 2011. január 22-én, a kislányuk, Luna Encinas Cruz 2013. július 22-én született.

12) Tom Hanks és Rita Wilson

12) Tom Hanks és Rita Wilson

Tom Hanks 1988 óta Rita Wilson bolgár-amerikai színésznő férje. Az Önkéntesek című film forgatása közben találkoztak. Két közös gyermekük van. Wilson – aki muzulmánból lett ortodox – vitte Hankst az ortodox egyházba.

13) Kit Harington és Rose Leslie

13) Kit Harington és Rose Leslie

Ez év júniusában mondta ki a boldogító igent a Trónok harca című sorozat két legszimpatikusabb színésze, Kit Harington és Rose Leslie. A mennyegző és az egész kapcsolat egyik nagy különlegessége, hogy a két sztár a népszerű sorozat forgatásán ismerkedett meg és szeretett egymásba, ráadásul az általuk játszott karakterek a szériában is egymásba habarodtak. Kit Harington a nehéz sorsú John Snowt kelti életre a sorozatban, míg Rose Leslie a korábbi évadok egyikében már elhalálozott Ygrittet alakította – az életben szerencsére jobban alakult a közös kaland.

10 híresség, aki a hullámvölgyből újra az élre került

//spencer//

(5funfacts.com)

1 2 3 4