13 filmbeli szerelmespár, akik a valóságban is összejöttek

  • 2 év ago
  • 52165 Views
  • 7 5
13 filmbeli szerelmespár, akik a valóságban is összejöttek

Vannak színészek és természetesen színésznők, akik annyira beleélik magukat a filmbeli partnerükkel a romantikus jelenetekbe, hogy a forgatás után a való életben is folytatják egymással való szerelmi kapcsolatukat. 

5) Joshua Dallas és Ginnifer Goodwin

5) Joshua Dallas és Ginnifer Goodwin

A két színész 2011-ben találkozott először egy munka kapcsán, azóta is közösen dolgoznak. Az egyszer volt, hol nem volt című sorozatban Ginnifer Goodwin Hófehérkét, míg Josh Dallas férjét, a daliás herceget alakítja, így a szerepük szerint is szerelmesek. A páros már az első találkozásnál érezte, hogy valami megfoghatatlan zajlik köztük, forrt a levegő, így nem kellett sok időnek eltelnie az első randevúig. A forgatást már nemcsak mint kollégák, hanem mint szerelmesek kezdték el.

6) Ryan Reynolds és Blake Lively

6) Ryan Reynolds és Blake Lively

Blake Lively 2012-ben férjhez ment Ryan Reynolds-hoz, akivel a Zöld lámpás c. film forgatása alatt ismerkedett meg. 2014. decemberében megszületett első gyermekük, James. 2016. szeptemberében pedig megszületett második kislányuk is, aki az Ines nevet kapta.

7) Kurt Russell és Goldie Hawn

7) Kurt Russell és Goldie Hawn

Kurt Russell felesége Season Hubley volt, akivel az 1979-es Elvis című film felvételein találkozott. Egy fiuk született 1980-ban, Boston Russell. 1983-ban válásuk közepette Russell Goldie Hawnnal került kapcsolatba a Második műszak forgatása során, és azóta is együtt vannak. 1986-ban született egy fiuk, Wyatt. A pár 1987-ben együtt forgatta A vasmacska kölykei című komédiát. Hawn Bill Hudsontól született fia és lánya, a színész Oliver és Kate Hudson Russellt ismerik el apjukként. Russell egyébként a korábban baseball játékos, Matt Franco nagybátyja.

1 2 3 4