10 színész, aki majdnem beleőrült egy filmszerepbe

  • 6 nap ago
  • 17094 Views
  • 1 3
10 színész, aki majdnem beleőrült egy filmszerepbe

Hihetetlen belegondolni, hogy vannak olyan sztárok, akik annyira bele tudják élni magukat egy-egy szerepükbe, hogy alig tudnak elvonatkoztatni a valóságtól, és ezzel akár veszélybe is sodorják önmagukat.

4) Jared Leto – Suicide Squad – Öngyilkos osztag

10 színész, aki majdnem beleőrült egy filmszerepbe

De Jared Leto is legalább olyan komolyan beleélte magát Joker szerepébe, mint Heath Ledger. A színész ugyanis két forgatás között sem szeretett volna kiesni a karakterből, így azzal szórakoztatta magát, hogy meglehetősen bizarr ajándékokat küldözgetett a munkatársainak. Will Smith például egy doboz pisztolygolyót kapott tőle, Margot Robbie pedig élő patkányokat. Jared a többi stábtagra is gondolt, akiket egy videóval lepett meg, amin ő és egy halott malac szerepelt. Kár volt a gőzért, mivel a végső változatban alig maradt 10 percnyi jelenete…

5) Johnny Depp – Félelem és reszketés Las Vegasban

10 színész, aki majdnem beleőrült egy filmszerepbe

A sztárpasi felejthetetlen szerepére a film alapjául szolgáló regény írójának, Hunter S. Thompsonnak a pincéjében készült. Johnny itt rágta át magát az író kéziratain, akinek még azt is megengedte, hogy leborotválja a fejét, mert Thompson szerint nem úgy vágták le a haját, ahogy azt ő megálmodta. Hosszú önkéntes raboskodása után a színész bevágta magát az író kocsijába és elvezetett egészen Las Vegas-ig, ahol találkozott a film rendezőjével. Tette mindezt egy olyan szerelésben, amit Thompson már 30 éve nem mosott ki.

6) Ashton Kutcher – Jobs – Gondolkozz másképp

10 színész, aki majdnem beleőrült egy filmszerepbe

Mikor Ashton Kutcher Steve Jobs szerepére készült, úgy döntött, azzal kezdi, hogy ő is elkezd ugyanúgy diétázni, mint a számítógépes guru. Így egy hónapon keresztül mást sem evett, mint gyümölcsöt, amiről gondolhatod, hogy mennyire rossz ötlet volt, mivel így telítődött a teste cukorral és olyan fontos dolgokat vont meg magától, mint a fehérje, a zsír, a kalcium és a vas. Erre a színész pedig csak akkor jött rá, mikor két nappal a forgatás kezdete előtt a sürgősségin kötött ki.

1 2 3 4