12 filmsztár, aki a vásznon kívül is mentett már életet

  • 2 év ago
  • 13636 Views
  • 1 2
12 filmsztár, aki a vásznon kívül is mentett már életet

Csak azért mert a hírességek eljátszanak egy hősies szerepet a moziban vagy a tévében nem jelenti azt, hogy ne lehetnének a való életben is hősök. Az élet sokkal nagyobb rendező, mint gondolnánk. Ez lehet, hogy néhányakat meglep, de sok híresség van, aki megmentette már valaki életét – és nem csak akkor, amikor szerepet játszott.

4) Tom Cruise

Tom Cruise

Számos alkalommal volt valóban hős Cruise. 1998-ban londoni szomszédjának segített, Rita Simmondsnak, akit ki akartak rabolni.

Tom briliáns volt. Lefutott az utcára a testőreivel és elüldözték a támadókat.

– mondta Simmonds az Evening Standardnak. Korábban még 1996-ban a Mission Impossible sztárja segített egy 23 éves nőnek, akit elütött egy autó, míg a buszát próbálta elérni Santa Monicában. Nem csak annyit tett Cruise, hogy szólt, hogy valaki hívja a 911-et, hanem követte a lányt a kórházba, ahol fizette a 7000 dolláros kórházi számlát, amikor megtudta hogy azt nem fedezi a lány biztosítása.

5) Clint Eastwood

Clint Eastwood

2014- ben az AT&T Pebble Beach National Pro Am-et megelőző esti fogadáson, Eastwood alkalmazta a Heimlich fogást a bajnokság rendezőjén Steve Johnon. Így van, Piszkos Harry saját kezűleg mentette meg a fulladástól. John az Associated Pressnek mesélte: „ Épp vizet ittam és ettem ezeket a kis előételeket, egy kis sajt megakadt, és onnantól kezdve nem ment le a falat . Ránéztem és nem tudtam lélegezni. Clint azonnal észlelte és megmentette az életem.” Hozzátette,

Nem hiszem el, 101 kiló vagyok és ő 3-szor is feldobott a levegőbe.

6) Kate Winslet

Kate Winslet

Valaki hallott már arról, hogy az Oscar-díjas Kate Winslet megmentette Richard Branson anyját a tűzből? 2011-ben történt Branson saját rezidenciáján a British Virgin szigeteken, amikor tűz tört ki és Winslet elment a Richard anyjáért, Éváért, hogy megmentse. „Az anyukám 90 éves és bár tud járni ez inkább csak a (menekülési) folyamat felgyorsítására szolgált,” mondta Branson a The Thelegraphnak,

Akárhogy is, remekül csinálta Kate. Felkapta a karjaiba és kihozta a házból amilyen gyorsan csak lehetett.

Ami Eve-t illeti, a The Observernek nyilatkozta 2014-ben, „Valahogy csak kijutottam a szabadba és az eső csak ömlött és nem volt bent a kontaktlencsém, de megcsináltam az utat kifelé. Kate és a két gyerek pedig mögöttem jött. Aztán Kate csak felkapott és letett 4 lépcsővel lejjebb és ennyi. Sajnálom, nem tudok többet erről mondani.” Majd folytatta, „Gondolom egy kicsit lassú voltam neki”

1 2 3 4