10 színész, aki a vásznon kapta élete első csókját

  • 2 év ago
  • 14238 Views
  • 2 2
10 színész, aki a vásznon kapta élete első csókját

Az első csók mindenki életében nagy jelentőséggel bír, legyen szó híres vagy épp átlagos emberről. Cikkünkben ezúttal 10 olyan hírességet gyűjtöttünk össze, akik egy szerep kedvéért, forgatás alatt estek át a „tűzkeresztségen”.

4) Jesse Eisenberg (Rodger, a csábítás szakértője)

Jesse Eisenberg (Rodger, a csábítás szakértője)

A népszerű színész 2002-ben kapta első csókját Jennifer Bealstől, ám a színésznőnek fogalma sem volt róla, hogy ő az első, aki megcsókolja a fiút. Amikor évekkel később megtudta, úgy nyilatkozott, hogy neki fel sem tűnt Jesse tapasztalatlansága, mert nagyon ügyesen csókolt.

5) Saoirse Ronan (Anyád lehetnék)

Saoirse Ronan (Anyád lehetnék)

A szőke szépség 10 éves volt első csókjának elcsattanásakor az Anyád lehetnék című film forgatásán. Azóta bevallotta, hogy annyira nem volt ínyére való a jelenet, hogy magában visszafelé számolta a másodperceket, mikor esik már túl rajta.

6) Kirsten Dunst (Interjú a vámpírral)

 Kirsten Dunst (Interjú a vámpírral)

Dakotához hasonlóan Kirsten is gyerekként vált ismertté, az Interjú a vámpírral című film forgatásakor pedig mindössze 11 évesen kellett megcsókolnia a nők bálványaként is emlegetett kollégáját, Brad Pittet. Míg mások ölni tudtak volna egy ilyen alkalomért, addig Kirsten közel sem volt lenyűgözve. Egy későbbi interjújában elárulta, hogy undorítónak tartotta a csókot, és 16 éves koráig senki mást nem csókolt meg.

1 2 3 4