10 motiváló film, amelyet igaz történetek ihlettek

  • 2 év ago
  • 59191 Views
  • 5 3
10 motiváló film, amelyet igaz történetek ihlettek

Sokszor, amikor nehézségekkel küzdünk, abból tudunk a legjobban erőt meríteni, ha látjuk, hogy vannak emberek, akiknek sikerült felállni a padlóról, akik le tudták győzni a nehézségeiket és győztesen jöttek ki a küzdelmeikből. 

7) A boldogság nyomában (2006)

A boldogság nyomában (2006)

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár fáradhatatlanul próbál meggazdagodni, egyre szegényebbek lesznek, végül a felesége is elhagyja. A férfi magára marad az ötéves kisfiával. Chris ekkor kockázatos lépésre szánja el magát. Feladja állását, és jelentkezik egy bróker cég tanfolyamára. Miközben egyre mélyebbre merül a brókerkedés rejtelmeiben, pénz híján hamarosan várótermek, menhelyek lakói lesznek. Chris bízik abban, hogy jókedvvel, szeretettel minden bajt legyőznek.

8) Rendíthetetlen (2014)

Rendíthetetlen (2014)

Az Oscar-díjas Angelina Jolie filmje az olimpikon és háború hős,  Louis “Louie” Zamperini életét mutatja be. Louie és két társa csodával határos módon túlél egy repülőgép-szerencsétlenséget a második világháború idején, melyet követően 47 napig hánykolódnak a tengeren. A japán hadsereg rábukkan a tutajra, azonban a három férfi megpróbáltatásai ezzel korántsem érnek véget, ugyanis az ellenséges katonák egy kegyetlen fogolytáborba zárják őket.

1 2 3 4