10 motiváló film, amelyet igaz történetek ihlettek

  • 2 év ago
  • 59170 Views
  • 5 3
10 motiváló film, amelyet igaz történetek ihlettek

Sokszor, amikor nehézségekkel küzdünk, abból tudunk a legjobban erőt meríteni, ha látjuk, hogy vannak emberek, akiknek sikerült felállni a padlóról, akik le tudták győzni a nehézségeiket és győztesen jöttek ki a küzdelmeikből. 

4) A szív bajnoka (2009)

A szív bajnoka (2009)

Michael Oher (Quinton Aaron) az egyik legnagyobb amerikaifutball-játékos, de a sikerekhez göröngyös út vezetett. Michael lézengő kamaszként egy nap találkozik Leigh Anne-nel (Sandra Bullock), mely meghatározó mozzanatnak bizonyul mindkettejük életében: Anne és férje magához veszi a fiatal fekete fiút. Michael, a hatalmas termetű fiatal srác, aki mindemellett nagyon jámbor és zárkózott, sok fejtörést okoz új családjának, hogy megtalálják a hozzá vezető utat.

5) Életrevalók (2011)

Életrevalók (2011)

Philippe, a gazdag francia arisztokrata párizsi lakosztályában állandó ápolót keres maga mellé, ugyanis egy baleset következtében nyaktól lefelé megbénult. Az állásra rengetegen jelentkeznek, közöttük Driss, egy szenegáli fiatalember, aki most szabadult a börtönből. Két egymás számára ismeretlen világ találkozik, kettejük között azonban a bolondos és vakmerő kalandok során életre szóló barátság szövődik.

6) Eddie, a sas (2016)

Eddie, a sas (2016)

Az életrajzi ihletésű dráma középpontjában egy angol síugró áll. Eddie első ránézésre kétballábas figura, akinek talán nem kellene ennyit bíbelődnie a síeléssel. Azonban Eddie kitartóan edz és végül eljut az 1988-as téli olimpiára, ahol egyedüliként képviseli Angliát. Élete remek példa arra, hogy az álmokat nem szabad feladni, s el kell fogadni, ha olykor elesünk, de egyrészt nem mindegy, hogyan történik ez meg, másrészt pedig mindig fel kell állni egy alapos popsiracsüccsenést követően.

1 2 3 4