10 színész, aki szó szerint a vérét adta, hogy hiteles legyen a vásznon

  • 2 hónap ago
  • 5450 Views
  • 0 0
10 színész, aki szó szerint a vérét adta, hogy hiteles legyen a vásznon

Filmeket készíteni nagyon menő dolognak tűnik, de a mindennapos őrlés ott is hihetetlen nehéz tud lenni. Az emberek megsérülhetnek a forgatásokon – és most nem csak a kaszkadőrökre célzunk. A film sztárjai is megsérülhetnek, és néha ez is bekerül a végső verzióba. Lehet azért mert túllépték a forgatási időt, vagy lehet azért mert a színész annyira megsérül, hogy nem tudná még egyszer megcsinálni.

9) Steve Carell – 40 éves szűz

10 színész, aki szó szerint a vérét adta, hogy hiteles legyen a vásznon

Ez egy kicsit más, mint a többi, mert itt előre eltervezték, hogy a színész bevonásával fogják felvenni. A híres jelenetben, amikor a színésznek legyantázzák a mellkasát, valóban Steve Carell szőre látható. Ő azt gondolta, hogy így valóságosabb lesz majd, és biztos úgysem fog annyira fájni. Egyértelműen tévedett, a fájdalmai valóságosak voltak, ami látszik is az arcán.

10) Tom Cruise – A holnap határa

Tom Cruise (A holnap határa)

Tom híres arról, hogy szereti maga csinálni a veszélyes jeleneteket, azonban A holnap határa forgatása közben a másik főszereplő, Emily Blunt sodorta őket életveszélyes helyzetbe. Egy autós jelenetben irányíthatatlanná vált a kocsi, amit a színésznő vezetett, Tom pedig az anyósülésén ült, így majdnem belevezette magukat egy fába. „Majdnem megöltem Tom Cruise-t!” – nyilatkozta később Emily.

+1) Gerard Butler – Mavericks – Ahol a hullámok születnek

Gerard Butler

A sármos színész a Mavericks – Ahol a hullámok születnek című film forgatásán szenvedett szörnyű balesetet. Egy 20 méteres hullám maga alá temette az egyik szörfös jelenetben, miközben pont neki kellett volna a film egyik karakterét kimentenie a vízből.

John Travolta lánya kinézetével mindenkit levesz a lábáról: friss fotókon a 23 éves Ella Travolta

(Forrás: mozimaniaap.hu)

1 2 3 4