10 színész, aki szó szerint a vérét adta, hogy hiteles legyen a vásznon

  • 2 hónap ago
  • 5469 Views
  • 0 0
10 színész, aki szó szerint a vérét adta, hogy hiteles legyen a vásznon

Filmeket készíteni nagyon menő dolognak tűnik, de a mindennapos őrlés ott is hihetetlen nehéz tud lenni. Az emberek megsérülhetnek a forgatásokon – és most nem csak a kaszkadőrökre célzunk. A film sztárjai is megsérülhetnek, és néha ez is bekerül a végső verzióba. Lehet azért mert túllépték a forgatási időt, vagy lehet azért mert a színész annyira megsérül, hogy nem tudná még egyszer megcsinálni.

7) Jake Gyllenhaal – Éjjeli féreg

10 színész, aki szó szerint a vérét adta, hogy hiteles legyen a vásznon

A 2014-es Éjjeli féreg című filmben Jake Gyllenhaal egy bűnügyi fotóst alakít, aki igyekszik olyan fotókat csinálni az éjszakában, amiket utána eltud adni jó pénzért a médiában. Nyilvánvalóan Gyllenhaal karaktere nem egy rendes fickó, és idővel elérkezik egy ponthoz, amikor ő is egy tükrön vezeti le a feszültséget. A színésznek nem kellett volna olyan erősen ütnie, mint amekkorát ütött. A kamera forgott tovább, de végül Gyllenhaalt kórházba kellett vinni. Más jelenetekben lehet látni, ahogyan próbálja a sérült kezét takargatni, általában a háta mögött.

8) James Franco – Ananász Expressz

James Franco

Miért visel James Franco karaktere ebben a filmben sokszor fejpántot? Az takarja el azt a három öltést, amit Franco kapott a forgatás közben. Amikor ugyanis az egyik jelenetben a színészt arra kérik, hogy rohanjon egy fának, ő egy kicsit több energiát vitt bele, és ténylegesen megsérült.

1 2 3 4