10 hollywoodi sztár, aki felvállalja a hitét

  • 2 hónap ago
  • 32394 Views
  • 3 8
10 hollywoodi sztár, aki felvállalja a hitét

Míg valószínűleg Jim Caviezel az a színész, aki a legnyíltabb a hite fontosságával kapcsolatban, itt van néhány más hollywoodi óriás, akiknek Isten áll az életük középpontjában. Míg néhányan nehézségekkel néztek szembe az életükben, a hitük mindig elkísérte őket.

(9) Patricia Heaton

Patricia Heaton

A válás után átment azon, amit ő „protestáns pusztaságnak” hív, Amerika vicces női sztárja (A semmik közepén, Szeretünk Raymond) áttért Katolikus hitre miután kimondták a válását. Hívő Katolikusként nőtt fel, a négy-gyermekes anya, 12 évesen veszítette el az édesanyját, és ezt követően jutott át a depresszión azáltal, hogy „hívtam a szenteket, Patrick-ot és Józsefet, hogy segítsenek, aztán mentem a terapeutámhoz.”

(10) Leah Remini 

Leah Remini 

A Férjek gyöngye c. filmbeli szerepéről ismert színész, a sztár, férjével, Angelo Pagén-nal együtt 35 évnyi szcientológia után visszatért a Katolikus hitre, s mostanra ő lett a szcientológia legnagyobb kritikusa. A színésznő/aktivista elmagyarázta, hogyan találta meg a belső békét a templomba járás által „egyedül ültem és imádkoztam” mondta a People magazinnak. „Számomra, ez az, aminek a vallásnak lennie kell: egy csodálatos dolog.”

Matthew McConaughey mindenkit helyretett Hollywoodban a kereszténységgel kapcsolatban

(Forrás: 777blog.hu)

1 2 3 4