10 hollywoodi sztár, aki felvállalja a hitét

  • 2 hónap ago
  • 32387 Views
  • 3 8
10 hollywoodi sztár, aki felvállalja a hitét

Míg valószínűleg Jim Caviezel az a színész, aki a legnyíltabb a hite fontosságával kapcsolatban, itt van néhány más hollywoodi óriás, akiknek Isten áll az életük középpontjában. Míg néhányan nehézségekkel néztek szembe az életükben, a hitük mindig elkísérte őket.

(7) Andy Garcia

Andy Garcia

A Cristiada vagy a For Greater Glory (2014) c. filmek forgalomba hozatala közben a kubai-amerikai színész felfedte a National Catholic Register-nek: „A hitemet egyszerű és privát úton gyakorlom. Hiszek azokban az alapelvekben, amiről Jézus beszélt, és próbálok jó példa lenni a családom számára és mások számára is: Úgy bánjatok az emberekkel, ahogy akarjátok, hogy veletek is bánjanak. Ez nem túl bonyolult. Fontos, hogy legyenek ilyen tanításaink, hogy jobb társadalommá váljunk.”

(8) Martin Scorsese

Martin Scorsese

A híres rendező legutóbbi filmje a Némaság, két jezsuita misszionáriust mutat be a 17. századi Japánban. Scorsese találkozott Ferenc Pápával, aki csodálatát fejezte ki Scorsese filmbeli munkája iránt. Yves Calvi-nak, a francia újságírónak ezt mondta: „A hitem misztériuma az a kérdés, ami megszállottá tesz. Ez a gondolat mindig is a részem volt, és ezt valósítom meg a filmjeimben. Így fedeztem fel a vallást, ami segített megtalálni a gyökereim, az irányvonalam…”

1 2 3 4