10 hollywoodi sztár, aki felvállalja a hitét

  • 2 hónap ago
  • 32390 Views
  • 3 8
10 hollywoodi sztár, aki felvállalja a hitét

Míg valószínűleg Jim Caviezel az a színész, aki a legnyíltabb a hite fontosságával kapcsolatban, itt van néhány más hollywoodi óriás, akiknek Isten áll az életük középpontjában. Míg néhányan nehézségekkel néztek szembe az életükben, a hitük mindig elkísérte őket.

(4) Al Pacino

Al Pacino

A gengszter filmek visszatérő alakja gyakorló Katolikus, elmondta egy interjúban, hogy az egyetlen hely, ahol megengedték neki, hogy gyerekként viselkedjen a templom, az iskola és a mozi volt. Az 1970-es évek elején, a vallással való hirtelen szakítás után, Al Pacino visszatért a templomba – érdekességképpen épp A Keresztapa forgatása közben.

(5) Mel Gibson

Mel Gibson

A színész volt a rendezője, producere és a társírója a hatalmas Hollywood szenzációnak, A Passiónak, a szintén hívő Jim Caviezel főszereplésével, és a legutóbbi A fegyvertelen katona c. filmnek. Az, hogy 9 gyermek édesapja volt, nem rejtette el azt a tényt, hogy a munkája nagyrészt a hite által inspirálódott. Ő maga is néhány nehéz időszakon ment keresztül, a nagyon elkötelezett Gibson a tapasztalatait arra használja, hogy aktívan jelen legyen társadalmi munkában és sok sztárnak segített megszabadulni a drog függőségből.

(6) Antonio Banderas

Antonio Banderas

A spanyol színész és rendező egy spanyolországi, malagai testvéri közösségben tölt be tisztséget, minden évben részt vesz a város Nagyheti felvonulásán. 2011-ben, a francia Paris Match magazinnak azt nyilatkozta: „Katolikus vagyok, de 16 vagy 17 évesen, amikor tényleg elkezdtem kétségbe vonni dolgokat, azt mondtam magamnak: Nem, ez a sok minden teljesen lehetetlen. Aztán beléptem abba a korba, amikor szükségem lett a spiritualitásra. Mindaz, amit tennem kellett, támaszkodni Jézus szavára, ami nem helyettesíthető mással, megkérdőjelezhetetlen, ez a „szeretet”.”

1 2 3 4