10 film, amiken garantáltan sírni fogsz

  • 2 hónap ago
  • 11900 Views
  • 5 4
10 film, amiken garantáltan sírni fogsz

Bár a hölgyek könnyebben elérzékenyülnek egy megható jelenetsor láttán, a férfiak is képesek könnyeket hullajtani, ha szíven találják néhány megragadó képkockával. Van, akit kedvenc főhősének a halála vesz rá, hogy sírdogáljon, van, aki egy romantikus jelenet után érzékenyül el, de olyan is akad, akinek egy gyönyörű motiváló beszéd okoz könnyhullajtást.

3) Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Forrest Gump (Tom Hanks) korántsem átlagos ember. Alacsony IQ-ja korlátozottá teszi, de más értelemben, mint bennünket. A férfi nem ismer határokat, ha hűségről, tisztességről, becsületességről van szó. Legnagyobb megpróbáltatása nem a pingpong világbajnokság megnyerése vagy a tomboló vihar túlélése, hanem fia felnevelése. Kalandjain keresztül megélhetjük a történelem nagy eseményeit, egy nem mindennapi szemszögből.

2) Az élet szép (La vita è bella, 1997)

Az élet szép (La vita è bella, 1997)

Az olasz zsidó, Guido (Roberto Benigni) mesebeli világa az 1930-as évekből. A férfi elnyeri egy gazdag lány, Dora (Nicoletta Braschi) kezét. Fiuk, Giosué (Giorgio Cantarini) megpuhítja a módos nagyszülők szívét, és helyreállni látszik az addigi családi viszály. Amikor a nácik elviszik a családot a koncentrációs táborba, elkezdődik a „móka”. Guido ugyanis igyekszik életben tartani a kisfiát (és önmagát) egy kreatív hazugsággal, ami a borzalmakat átírja játékká. A győztes jutalma egy igazi tank lesz.

1) Hallgass a szívedre! (Listen to Your Heart, 2007)

Hallgass a szívedre! (Listen to Your Heart, 2007)

Danny (Kent Moran) kitűnő zenész és zeneszerző, de pincérként dolgozik, hogy megéljen valahogyan. Itt látja meg Ariana-t, és onnantól kezdve nincs megállás. Sehol nem találja a lányt. Amikor Ariana váratlanul felbukkan, kiderül egy nagy titok, ami örökre megváltoztatja az életüket: a lány siket. Vajon egy ilyen hátrányokkal induló szerelemből is lehet boldog kapcsolatot kovácsolni?

Felismeri? Így néz ki napjainkban a Grace klinika sármos orvosa

//Jana//

1 2 3