10 film, amiken garantáltan sírni fogsz

  • 1 hónap ago
  • 11834 Views
  • 5 4
10 film, amiken garantáltan sírni fogsz

Bár a hölgyek könnyebben elérzékenyülnek egy megható jelenetsor láttán, a férfiak is képesek könnyeket hullajtani, ha szíven találják néhány megragadó képkockával. Van, akit kedvenc főhősének a halála vesz rá, hogy sírdogáljon, van, aki egy romantikus jelenet után érzékenyül el, de olyan is akad, akinek egy gyönyörű motiváló beszéd okoz könnyhullajtást.

6) Kisasszonyok (Little Women, 1994)

Kisasszonyok (Little Women, 1994)

A March lányok, Meg (Trini Alvarado), Jo (Winona Ryder), Beth (Claire Danes) és Amy (Kirsten Dunst) igazi nővérek. Együtt játszanak, közös kalandokba kerülnek, rengeteget veszekednek, de a bajban mindig segítenek egymásnak. Vajon az amerikai polgárháború miatti nélkülözés megtöri a szeretetteljes kis család összetartását?

5) Balettcipők (2007)

Balettcipők (2007)

Gum (Richard Griffiths), a jószívű, de nyughatatlan öregúr szinte sosincs otthon. Ahol csak jár, mindenhonnan árva kislányokat hoz haza, akiket gyámleánya, Sylvia (Emilia Fox) kénytelen szűkös körülmények között felnevelni. Ők a Fossil lányok. Mindhárman kivételes tehetségek: Pauline (Emma Watson) a színház, Petrova (Yasmine Paige) a járművek, míg Posy (Lucy Boynton) a balett ígéretes képviselője. Ám álmaik megvalósítása ellen mintha összejátszottak volna a körülmények…

4) A csíkos pizsamás fiú (The Boy in the Striped Pajamas, 2008)

A csíkos pizsamás fiú (The Boy in the Striped Pajamas, 2008)

A második világháborúban járunk. Bruno (Asa Butterfield), a nyolcéves kisfiú szemeivel látunk egy irreális világot: a holokausztét. Apja, a németországi koncentrációs tábor parancsnoka szigorúan megtiltotta a fiúnak, hogy barátkozzon a zsidó gyerekkel, Leon-nal (Zac Mattoon O’Brien). Végül megdöbbentő és váratlan következményekkel jár a szülői intés ellenére folytatott ártatlan játékuk.

1 2 3