10 ordító baki a Trónok harca című sorozatban

  • 2 hónap ago
  • 34696 Views
  • 3 5
10 ordító baki a Trónok harca című sorozatban

A Trónok harca hatalmas sikert aratott megjelenésekor, 2019-ban a nyolcadik évaddal ért véget a széria. A sorozat az évek során népes rajongótáborra tett szert, valamint számos szakmai elismerést is kiérdemelt, köztük több, mint 40 Emmy-díjat, ezzel minden idők legtöbbet díjazott sorozatává vált.

9) Melisandrét „valódi” formájában kéne látnunk, ha nincs rajta a nyaklánca.

A készítők el is árulták, hogy Melisandre a George R. R. Martin-féle mitológia szerint 400 éves. Ezzel viszont valószínűleg korábban ők sem voltak tisztában, pláne nem a nyakláncos trükkel, ugyanis a negyedik évad egyik jelenetében már láthattuk a Vörös Papnőt az ékszer nélkül. Akkor épp Stannist csábította egy fürdőzés közepette, és nagyon is vonzónak tűnt.

10) Tommen életkora

Tommen látványos öregedését semmivel nem lehet kimagyarázni. Ő a könyvek szerint hétéves a sztori kezdetekor — és kábé ennyinek is nézett ki az őt alakító Callum Wharry az első két évadban. Őt viszont aztán lecseréltek Dean-Charles Chapmanre, amikor jöttek a történetben azok az események, amelyekben Tommen komolyabb szerepet játszik. Viszont Chapman 19 éves… A színész ugyan fiatalabbnak néz ki a koránál, és saját elmondása szerint elvékonyított hangon, egy 12 éves személyiségű uralkodót próbált alakítani — na de az sem 9-10, mint amennyit a regények és a sorozat eleje indokolt volna.

Látni kell, ahogy Arnold Schwarzenegger videoklipben rappel! (videó)

(Forrás: hu.ign.com és moviemistakes)

1 2 3 4