11 befutott sztár, aki tiniként már szülő volt

  • 3 hónap ago
  • 19612 Views
  • 8 14
11 befutott sztár, aki tiniként már szülő volt

Bár a legtöbb celeb csak azután vállal gyereket, hogy befutott a karrierje, nem mindenki ugyanezt az utat követi. Fiatal felnőttként anyának vagy apának lenni nem egyszerű feladat, ugyanakkor nekik sikerült. A sikeres karrierhez vezető út tele van akadályokkal, hát még ha ezt gyerek mellett kísérli meg valaki!

10) Maya Angelou

Maya Angelou

A jól ismert költőnő és emberi jogi aktivista szintén egyedülálló anyaként nevelte gyermekét, édesanyja, Vivian Baxter segítségével. A HuffPost riport Oprah Angelou-val készült interjújáról elmondta, hogy sokat küzdött fiatal szülőként. „A világ mindennek elmond, amiért gyerekem van. Amikor hazamegyek, Vivian Baxter úgy fogja fel a dolgot, mint ha ez lenne a legjobb dolog, ami történhet. Sohasem mondta nekem, hogy rosszat tettem.” Amikor a 16 éves Angelou elmondta az édesanyjának, hogy terhes, Baxter azt kérdezte tőle, szereti-e a gyerek apját. Amikor Angelou nemmel válaszolt, majd hozzátette, hogy a férfi sem vonzódik hozzá, az édesanya így szólt: „Nem fogunk három életet elrontani. Érkezik egy gyönyörű baba az életünkbe.” Angelou volt az első amerikai feketebőrű nő, aki bestseller lett egy szépirodalmi művel, a memoárjával (Tudom, miért énekel a rab madár, eredeti címe: I Know Why The Caged Bird Sings) 1969-ben. Angelou számos díjat és kitüntetést nyert egészen haláláig, 2014-ig.

11) Aretha Franklin

Aretha Franklin

A dalos pacsirta Aretha Franklin már megindult a csúcs felé, amikor megszületett első gyermeke, nem sokkal a 14. születésnapját követően. A csodagyerek Aretha eddigre már több dalt elénekelt stúdióban is, és tinédzserkorára világ körüli turnékra járt. Az anyaság nem hátráltatta a karrierjében. Az egyedülálló anya továbbra is fellépett, annak ellenére, hogy két évvel később megszületett második gyermeke is. A húszas éveire a toplisták élére került dalaival, miközben édesanyaként is meg kellett állnia a helyét. 18 Grammy díja után elmondható, hogy soha nem engedte, hogy bármi (legyen az az anyaság) megakadályozza abban, hogy az élre törjön.

Tony Todd majdnem halálra csípette magát méhekkel a Kampókéz című horrorfilm kedvéért (Videó!)

(Forrás: thelist)

1 2 3 4