11 befutott sztár, aki tiniként már szülő volt

  • 3 hónap ago
  • 19613 Views
  • 8 14
11 befutott sztár, aki tiniként már szülő volt

Bár a legtöbb celeb csak azután vállal gyereket, hogy befutott a karrierje, nem mindenki ugyanezt az utat követi. Fiatal felnőttként anyának vagy apának lenni nem egyszerű feladat, ugyanakkor nekik sikerült. A sikeres karrierhez vezető út tele van akadályokkal, hát még ha ezt gyerek mellett kísérli meg valaki!

7) Evelyn Lozada

Evelyn Lozada

Evelyn Lozada 17 évesen adott életet első gyermekének, Shaniece-nek. Második gyermekét, Carl Jr.-t azonban csak 20 évvel később szülte meg. 2016-ban a BET megkérdezésére elmondta, milyen érzés egyszerre lenni egy felnőtt és egy kisgyerek édesanyjának lenni: „Mindenképpen újra akartam kezdeni. Most, hogy idősebb vagyok, sokkal könnyebb az anyaság. Shaniece-szel 17 éves voltam, vakmerő fiatal, aki nem aggódik a holnap miatt. Carl Jr. nagyon mozgékony gyerek. Negyvenévesen ez már fárasztóbb. Nagyon lefoglal”-nyilatkozta Lozanda.

8) Natalia Vodionova

Natalia Vodionova

Míg a legtöbb anyuka sokat küzd a szülés után hátramaradt súlyfelesleggel, az orosz szupermodellnek nem okozott nehézséget újra a kifutóra állni azt követően sem, hogy 19 évesen már volt egy fia, Lucas. Valójában éppen ez a körülmény tette őt híressé. „Nagyon sokat fogtam a magasságomhoz képest. Két héttel azután, hogy megszületett Lucas, már visszatértem a szakmába. Olyan sovány voltam, hogy úgy tűnt, mintha rám lennének öntve a ruhák. Senki sem hitt a szemének. Mindenki engem akart a divatbemutatóján látni. Annyi mindent csináltam! Ugyanakkor mindig is arról álmodtam, hogy sok gyerekem lesz. Azt tervezem, hogy hamarosan megint szülök még egy babát”- mondta el a Vanity Fair-nek. A modell megvalósította az álmát: ma öt gyermek édesanyja.

9) Naomi Judd

Naomi Judd

Naomi Judd ápolónőként kezdte. Évekig küzdött, hogy el tudja tartani két gyermekét, Wynonna-t és Ashley-t. Judd csupán 18 éves volt, amikor első gyermeke megszületett 1964-ben. Ashley négy évvel később érkezett. Judd egyedülálló anyaként nevelte fel mindkét lányát. 1983-ban az RCA Records szerződtette a Naomi és Wynonna anya-lánya párost, elindítva a The Judds duót. Amikor Naomi krónikus hepatitis C betegsége miatt visszavonult az éneklésből 1991-ben, Wynonna megkezdte sikeres szólóénekes karrierjét. 1998-ban, Naomi újra rivaldafénybe került lánya oldalán. 2010-ben turnéztak utoljára. Ezt követően az anya „teljesen elgyengítő, életveszélyes” depresszióba esett, és kórháza került. 2016-ban az ABC News-nak egy interjúban elmondta, hogy a kiváló kezelés, amit depresszió ellen kapott, „elégedetté és nyugodttá tette.”

1 2 3 4