12 egykori világsztár, aki eltűnt az éterben

  • 3 hónap ago
  • 194354 Views
  • 14 11
12 egykori világsztár, aki eltűnt az éterben

Egy sztár számára semmiképpen sem győzelem, ha a feledés homályába kerül. Ez egy súlyos teher, amit nehéz letenni.

10) Sarah Michelle Gellar

(Buffy, a vámpírok réme, 1997–2003)

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar-t a horrorfilmek világa tette népszerűvé a kilencvenes években. Emiatt a rendezők később sem tudták más műfajhoz kötni, és egyre kevesebb más jellegű szerepre kapott felkérést. Talán egyetlen kitörési pontja volt eddig, a Paul Coelho műve alapján készített Veronika meg akar halni című film. Gellar játszotta Daphné-t a Scooby Doo filmekben. 2000-ben feleségül ment a Scooby Doo-ban Fredet alakító Freddie Prince Jr.-hoz. Együtt nevelik két gyermeküket nevelnek.

11) Wesley Snipes

(Penge, 1998)

Wesley Snipes

Egy vámpíros film, a Penge főszereplője, Wesley Snipes is eltűnt szem elől. 1999-től gyanús anyagi körülményeit rejtegetni kezdte. Beperelték sikkasztásért, és 3 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték. 2013-ban szabadult, majd újra nekiveselkedett a színészkarakter felépítésének.

12) Macaulay Culkin

(Reszkessetek, betörők!, 1990)

Macaulay Culkin

A feledésbe merült színészek listája nem volna teljes Macaulay Culkin nélkül. Az örök kedvenc Reszkesssetek betörők! után Culkin lett a világ leghíresebb gyerekszínésze. Karrierje a magasba ívelt, szerepelt Michael Jackson Black or White című videoklipjében. Culkin apja a nemcsak Macaulay-t, hanem a fiú testvéreit is igyekezett szerepekhez juttatni, ami nagy hiba volt, mert a producerek a szerződéseket elkezdték más színészeknek adni. Culkin-nak felnőttként számos nehézsége adódott: mindkét lánytestvére meghalt, elvált a feleségétől, antidepresszáns-függő lett, valamint elítélték. Ma Dj-ként dolgozik, és csupán néha szerepel filmekben. Van egy saját zenekara The Pizza Underground névvel.

Tony Todd majdnem halálra csípette magát méhekkel a Kampókéz című horrorfilm kedvéért (Videó!)

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4