12 egykori világsztár, aki eltűnt az éterben

  • 3 hónap ago
  • 194355 Views
  • 14 11
12 egykori világsztár, aki eltűnt az éterben

Egy sztár számára semmiképpen sem győzelem, ha a feledés homályába kerül. Ez egy súlyos teher, amit nehéz letenni.

7) Mark Hamill

(Csillagok háborúja-trilógia, 1977–1983)

Mark Hamill

A mindenki által ismert Luke Skywalker alakját életre keltő Hamill balszerencséjévé vált az intergalaktikus Jedi szerepe. A rendezők ugyanis nem akartak neki főszerepet adni semmilyen filmben, miután kizárólag mint a csillagok háborújának egyik hősét látták benne. Hamill depressziós lett, de később megelégedett a felkínált mellékszerepekkel. Nem ő az egyedüli, akit egy szerepe után beskatulyáztak: Harrison Ford, Natalie Portman és Emma Watson jó példák erre, azzal a különbséggel, hogy ők sikeresen léptek túl az akadályon.

8) Jake Lloyd

(Star Wars I. rész – Baljós árnyak, 1999)

Jake Lloyd

Mark Hamill Star Wars-os színésztársának, a kicsi Anakinként híressé vált Lloyd-nak is meggyűlt a baja híres szerepével. A színész így nyilatkozott: „Az osztálytársaim folyton piszkáltak. Állandóan a lézerkard hangját kezdték el utánozni, amikor csak megláttak. Borzasztó volt. A sulis éveim elviselhetetlenné váltak. Napi 60 interjút kellett adnom.” Lloyd-nak azóta sem sikerült kibújnia az ifjú Skywalker árnyékából. Meggyűlt már a baja a rendőrséggel is, valamint lelkileg is megviselt állapotban volt az elmúlt időben.

9) Mischa Barton

(A narancsvidék, 2003–2007)

Mischa Barton

A közkedvelt sorozat után támadt hírnév nem tett jót Mischa-nak. Függőségekbe keveredett, melyek még jobban hátráltatták abban, hogy újból talpra álljon. Barton a mai napig színészkedik. 31 éves múlt, tehát joggal reménykedünk, hogy normalizálódik a helyzete, és meglep minket egykét kiváló alakítással.

1 2 3 4