10 híres színész, aki csak a pénzért vállalta el híres szerepét

  • 2 hónap ago
  • 10107 Views
  • 0 0
10 híres színész, aki csak a pénzért vállalta el híres szerepét

A színészet se szórakozás, hanem munka, ami egyet jelent azzal, hogy az embernek azt a feladatot is el kell végeznie, ami nincs az ínyére, ha szeretne fizetést kapni. Erről általában nem beszélnek a sztárok, ám tíz híresség bevallotta, hogy melyik filmje esetében vállalta csak a pénzért a szerepet.

Tíz sztár vallotta be, hogy nem a forgatókönyv, hanem a gázsi érdekelte.

1) Sir Alec Guiness – Csillagok háborúja (1977)

10 mozisztár, aki gyűlöli korábbi szerepeit

Valószínűleg emberek milliói könnyezték meg Obi-Wan Kenobi halálát, amivel kapcsolatban kevesen tudják, hogy a brit színészlegenda kérte meg George Lucast arra, hogy ölje meg a jóságos mestert, mert mát nagyon unja a szerepet. Miután a filmsorozat kultusszá vált, Guiness továbbra is ragaszkodott ahhoz az állításához, hogy a pénzt leszámítva, megbánta, hogy elvállalta a szerepet.

2) Stephen Dillane – Trónok Harca (2012-2015)

10 híres színész, aki csak a pénzért vállalta el híres szerepét

Harminc éve színészkedik Stephen Dillane, akinek a nevét a legtöbben Stannis Baratheon szerepében ismerték meg. Amikor megkérdezték a sztártól, hogy mit kapott a sorozattól, akkor azt felelte, hogy pénzt. A színész arról is beszélt, hogy nem nézi a népszerű szériát, mert számára túl durva és fájdalmas az ő ízlésének.

3) Glenn Close – A galaxis őrzői (2014)

10 híres színész, aki csak a pénzért vállalta el híres szerepét

Állítólag a színésznő nagy izgalommal készült Nova Prime rendőrfőnök szerepére, ám valójában a fizetés izgatta a leginkább. Amikor a Nantucket Filmfesztiválon erről kérdezték, akkor Close őszintén válaszolt: “A nyáron két független filmet csináltam. Szuper volt és zseniális színészekkel dolgoztam együtt, de augusztusban a Marvel Comics/Disney új filmjén fogok dolgozni. A galaxis rendőrkapitányát fogom alakítani. Azért vállaltam, mert utána olyan filmeket forgathatok, amiket igazán szeretek, de azért remélem, hogy ezt a munkát is élvezem majd.

1 2 3 4