10 színész, aki majdnem meghalt a forgatáson

  • 4 hónap ago
  • 174029 Views
  • 18 9
10 színész, aki majdnem meghalt a forgatáson

Nem csupán a kaszkadőrökkel történnek balesetek a filmforgatások alatt. Sok színész sérült meg, vagy akár kockáztatta életét is a forgatáson. Természetesen a kockázat nagyobb, ha olyan ember vagy, mint Tom Cruise, aki szereti maga csinálni a veszélyes jeleneteket is. De néhány színésznek, akik majdnem ott maradtak forgatás közben, még csak nem is kellett nagy mutatványokat csinálnia.

4) Tom Cruise

(A holnap határa)

Tom Cruise (A holnap határa)

Cruise szereti maga csinálni a veszélyes mutatványokat is, de ezek közül néhány már majdnem az életébe került. Egyik ilyen eset egy akciófilmben történt, ami egyébként nagyrészt a másik főszereplő, Emily Blunt hibája volt. A jelentben autót vezetett, mellette Cruise az anyósülésen, amikor a dolgok irányíthatatlanná váltak. „Hallottam, ahogy halkan motyogja : Fék! Fék! Fék! Fékezz erősen! Féék! Túl későre hagytam, így majdnem belevezettem magunkat egy fába. Majdnem megöltem Tom Cruise-t” – mondta később Blunt egy műsorban.

5) Channing Tatum

(Foxcatcher)

Channing Tatum (Foxcatcher)

A jelenetben, amikor Channing betöri a fejével a tükröt, annyira valóságosra sikerült, hogy a színész nemcsak vérzett, de a gipszkarton falon, ahol a tükör lógott, sikerült egy hatalmas lyukat is ejtenie.

6) Isla Fisher

(Szemfényvesztők)

Isla Fisher (Szemfényvesztők)

Fisher karakterének ki kellett szabadulnia a láncaiból egy nagy akváriumban, mielőtt piranhák lepték volna el a vizet. A színésznő azonban nem bűvész, így bent ragadt. „A láncaim beragadtak. Le kellett úsznom a legaljára. Nem tudtam feljönni. Mindenki azt hitte, nagyon jól játszom. Valójában viszont fuldokoltam. Senki nem vette észre, hogy küszködtem” – mondta Fisher később. A történetet úgy élte túl, hogy elúszott a gyors kioldó kapcsolóig, majd egy közeli kaszkadőr segítségével ki tört az akváriumból.

1 2 3 4