10 színész, akik hőst akartak játszani, de végül a gonosz szerepét osztották rájuk

  • 5 hónap ago
  • 8667 Views
  • 0 0
10 színész, akik hőst akartak játszani, de végül a gonoszok szerepet osztották rájuk

A következő tíz színész azért epekedett, hogy eljátszhassák a szuperhőst, ám a szereplőválogatás után végül a gonosz szerepét osztották rájuk.

Szerinted megérte?

1) Tom Hiddleston – Thor

10 színész, akik hőst akartak játszani, de gonoszok lettek

Mielőtt Lokivá vált, Tom Hiddleston Thor szerepére jelentkezett. „Először Thor akart lenni. Edzett. Alaposan ki volt gyúrva. Fantasztikus volt, de nem Thornak.” – mesélte a film castingosa. Mindannyian egyetérthetünk abban, hogy Thor és Loki szerepe is végül a legjobb kezekbe került, nem igaz?

2) Heath Ledger – Batman

10 színész, akik hőst akartak játszani, de gonoszok lettek

Christopher Nolan rendező több embert is megkörnyékezett Batman szerepével, az egyik közülük Heath Ledger volt. „Hálás volt az ajánlatért, de azt mondta nekem, hogy sosem játszana szuperhősös filmben. A Batman: Kezdődik! után meggondolta magát és jelentkezett nálam Jokernek.” – nyilatkozta Nolan.

3) Cillian Murphy – Batman

10 színész, akik hőst akartak játszani, de gonoszok lettek

Cillian Murphy is jelentkezett Batman szerepére. Nolan szerint: „Nem volt annyira Batmanes, mint Christian Bale, de a meghallgatása annyira erős és fantasztikus volt, hogy csak miatta megkértem a stúdiót, hogy tegyünk a filmbe egy új szereplőt, a Madárijesztőt, és vele Cilliant.

1 2 3 4