10 híres ember, akinek hat vagy annál több gyereke van

  • 4 hónap ago
  • 21377 Views
  • 5 5
10 híres ember, akinek hat vagy annál több gyereke van

Ha a világhírű színészekre, rendezőkre, sportolókra vagy zenészekre gondolunk, nem az jut először eszünkbe, hogy a család lenne az első az életükben. Legtöbbjük a hivatásának él. Van azonban néhány kivétel a celebek csillogó világában is, akik „viszonylag” kevés anyától vagy apától született, illetve örökbefogadott gyermekeiket nevelik.

4) Steven Spielberg

Steven Spielberg

Minden idők egyik legsikeresebb rendezőjének, akinek neve a védjegye, a 72 éves Steven Spielberg-nek hat éhes szájat kellett etetnie, míg fel nem cseperedtek csemetéi. Volt felesége, Amy Irving-től egy fia született, Max Samuel-t. Második feleségével, Kate Capshaw-val hat gyermeket neveltek fel, Theo Spielberg-et, Sasha Rebecca Spielberg-et, Sawyer Avery Spielberg-et, az örökbefogadott Mikaela George-ot, Destry Allyn Spielberg-et, valamint Kate Capshaw előző házasságából született fiát, Robert Capshaw-t.

5) Kevin Costner

Kevin Costner

A 63 éves filmszínész-country zenész Kevin Costner nem mellékesen hétgyermekes édesapa. Első feleségétől, Cindy Silva-tól 2 lánya, Anne Clayton és Lily McCall, illetve egy fia, Joseph született. Bridget Rooneyval való kapcsolatából Liam származik, ezt követően pedig három további gyermeke született mostani feleségétől, Christine Baumgartner-től: Cayden Wyatt, Hayes Logan és Grace Avery.

6) Kate Gosselin

Kate Gosselin

Az ismert amerikai televíziós személyiség, Kate Gosselin nyolc gyermeket szült volt férjének, Jon Gosselin-nek: először kettős ikreket, Cara-t és Maddie-t, majd hatos ikreket, Alexis-t, Hannah-t, Aaden-t, Collin-t, Leah-t és Joel-t. Kate mindössze 43 éves, és nyolc gyermeket nevel egyedülálló anyaként.

1 2 3 4