12 sztár, aki győzelmet aratott a drogfüggőség fölött

  • 5 hónap ago
  • 51657 Views
  • 4 3
12 sztár, aki győzelmet aratott a drogfüggőség fölött

Az alkohol- és drogfüggőség a modern ember egyik legégetőbb problémája. A drog- és alkoholfüggőség burjánzik a világon, hatalmas kárt okozva az emberek életében, és sok családot tesz tönkre. A celebek sem kivételek ez alól, sőt! Életmódjuk miatt még könnyebben elhasalhatnak ebben a problémában.

(10) Kelly Osborne

Kelly Osborne

Kelly Osborne apja, Ozzy Osborne függőségi hajlamait örökölte. Depresszió és pszichológiai problémák gyötörték, hamar drogfüggő lett, napi több tucat tablettát szedett. Elkezdte keverni a drogokat, ami miatt még mélyebbre sodródott. Kelly nem adta fel, hanem rehabilitációra ment. Ezt követően felvette saját albuma zenéit. Elkezdett aktívan sportolni, és ma már nagyon jól van. Érett és magabiztos nővé érett.

(11) Sting

Sting

Sting egyszerre volt alkoholista és hallucinogén drogfüggő. Szenvedélye a családi életét is tönkretette: első felesége elhagyta, két gyermeküket is magával vitte. Ez ébresztette föl és késztette változásra. Az „új Sting” azóta toplistavezető platinalemezeket valósított meg. Ma hat gyermek boldog édesapja, és mintaférj.

(12) Elton John

Elton John

Elton John is drogfüggőségben szenvedett. Amikor fiatal volt, túl visszahúzódó volt, ezért kezdett el drogozni, így még jobban elidegenedett barátaitól és szeretteitől. 1975-ben egy túladagolás miatt majdnem meghalt. Ekkor döntötte el, hogy rehabilitációra megy. „Súlyos éveket elpazaroltam az életemből a semmire, mert a függőségem miatt teljesen magamba merültem”- emlékezett vissza.

Macaulay Culkin az apja féltékenysége miatt vonult vissza 14 évesen a színészkedéstől

(Forrás: Troab.com)

//Jana//

1 2 3 4