12 sztár, aki győzelmet aratott a drogfüggőség fölött

  • 5 hónap ago
  • 51661 Views
  • 4 3
12 sztár, aki győzelmet aratott a drogfüggőség fölött

Az alkohol- és drogfüggőség a modern ember egyik legégetőbb problémája. A drog- és alkoholfüggőség burjánzik a világon, hatalmas kárt okozva az emberek életében, és sok családot tesz tönkre. A celebek sem kivételek ez alól, sőt! Életmódjuk miatt még könnyebben elhasalhatnak ebben a problémában.

(4) Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

Fiatalkorában Anthony Hopkins, akárcsak sok hozzá hasonló megvezetett fiatal, azt hitte, hogy az alkohol a kikapcsolódáshoz és a szabadsághoz vezető út, mely segít abban, hogy valaki még jobb színész legyen. Ma már bevallja, hogy teljesen hibás volt a vélekedése. 1964-ben elvesztette az állását a National Theater-ben, és részegesen élt továbi 15 évig. Amikor egyik nap a kocsija kormánykerekén találta magát egy furcsa helyen, megijedt, és úgy döntött, abbahagyja. „Amikor részeg voltam, gyakran a kormányra dőlve elaludtam. Könnyedén beleütközhettem volna egy másik kocsiba vagy elüthettem volna egy gyalogost”- vallotta Hopkins, aki 41 éve józan.

(5) Drew Barrymore

Drew Barrymore

A drogfüggőségekkel küzdő sztárok közül is kiemelkedik Drew Barrymore a vadságával, hiszen már 13 évesen alkoholista volt. Számos botrány, dühroham és drogtúladagolás juttatta rút kiskacsa szerepbe Hollywood-ban. Véget nem érő droggal kapcsolatos túlkapásai végül 8 hónap rehabilitációba torkollottak. Miután onnan kikerült, félállású pincérnő és modell lett, kikövezve neki az utat újra Hollywood felé.  „Néha az élet térdre kényszerít. Nos, ez a póz teljesen alkalmas az imára”- nyilakozta Drew.

(6) Eminem

Eminem

Marshall Mathers III még egy dokumentumfilmben is bevallotta, hogy drogfüggő. Szenvedélye annyira mélyre vitte, hogy a drogokat már keverve is fogyasztotta, ami az életébe került volna, ha nem kap azonnal orvosi segítséget. A lánya iránt érzett felelősségtudata segítette vissza a normális életbe. Ma gondos apa, aki már csak egy függőséget tud magáénak, és az a zene.

1 2 3 4