10 színész, aki szembenézett már a halállal

  • 5 hónap ago
  • 9368 Views
  • 1 1
10 színész, aki szembenézett már a halállal

Nem kizárólag a hétköznapi emberekkel történhet meg egyik pillanatról a másikra a baj, hanem a színészekkel is, főleg akkor, ha például veszélyes jelenetet forgatnak.

9) Jason Statham

Jason Statham majdnem megfulladt, amikor a Feláldozhatók 3 készítése során elromlott autójának fékje, és egyenesen a Fekete-tengerbe száguldott. Vérbeli akcióhőshöz méltóan magától kiszabadult és kiúszott a vízből, a méregdrága terepjárót viszont elnyelte a víz.

10) Johnny Depp

Johnny Depp

Johhny Deppet egy ló hozta veszélyes helyzetbe A magányos lovas forgatásán. A színész vágta közben leesett a lóról, de nem egészen a földre, hanem néhány centin lógott a nyeregről miközben a megvadult állatnak esze ágában sem volt lassítani. A filmsztár végül úgy döntött, inkább leugrik a földre, mert félt, hogy a paták széthasítják a fejét.

+1) Gerald Butler

Gerard Butler

Gerald Butler a Mavericks – Ahol a hullámok születnek főszerepét alakította, miközben majdnem megfulladt egy 20 méteres hullám miatt az óceán közepén. A történet iróniája csupán az, hogy az ominózus jelenetben éppen neki kell kimenteni az egyik karaktert a vízből.

//Spencer//

Ez az a film, amit Bud Spencer legszemélyesebb darabjának tekintenek

1 2 3 4