10 színész, aki szembenézett már a halállal

  • 4 hónap ago
  • 9330 Views
  • 1 1
10 színész, aki szembenézett már a halállal

Nem kizárólag a hétköznapi emberekkel történhet meg egyik pillanatról a másikra a baj, hanem a színészekkel is, főleg akkor, ha például veszélyes jelenetet forgatnak.

4) George Clooney

2005-ben a Sziriana című film forgatásán verte be nagyon csúnyán a fejét a színész, aki egy székhez kötözve esett hanyatt. A baleset után George Clooney fejfájásra és memóriakiesésekre panaszkodott, ám az orvosok nem tudták kideríteni, hogy mi a baja. Közel egy év múlva egy neurológus rájött a színész agyhártyája, az agy és a gerincvelő körüli legkülső réteg sérült meg, ami további agyi sérüléshez vezetett. A színész, aki nem szedett fájdalomcsillapítót, mert a családjában többen is drogfüggők voltak, elárulta, hogy az öngyilkosság is megfordult a fejében, mert úgy érezte, hogy képtelen ilyen fájdalommal tovább élni, ráadásul ugyanebben az évben halt meg a kutyája és két családtagja. Végül a színészt sikeresen megműtötték, a fájdalmai pedig enyhültek.

5) Isla Fisher

18) Isla Fisher – Szemfényvesztők (2013)

Isla Fisher a Szemfényvesztők forgatásán került szorult helyzetbe. A színésznő az egyik jelenetben eljátssza, hogy bent ragadt egy üvegburában, amit megtöltenek vízzel, és hiába kiabál, senki nem tud segíteni rajta. Sajnos Isla Fisher lába valóban beszorult a tartály alján lévő láncokba, azonban senki nem sietett a segítségére, mert azt hitték, csak a játéka rendkívül hiteles. Szerencsére időben ki tudta szabadítani a a lábfejét, és a felszínre tört, mielőtt megfulladt volna.

6) Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone olyan komolyan vette Rocky Balboa szerepét, hogy megkérte Dolph Lundgrent, hogy valóban üsse meg a negyedik rész forgatásakor. Olyan jó sikerült a jelenet, hogy azonnal kórházba kellett szállítani a sztárt, több bordája megrepedt, a nővérek azt hitték, egy autó ütötte el Stallonét.

1 2 3 4